Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

chavah

24. 10. 2011 9:42
Zlatí ba+dě

Babičkám a dědečkům třikrát sláva!

Moje maminka byla taky nejzlatější a nejobětavější babička a "kdykoli" u ní znamenalo skoro furt. Bohužel po dvou letech intenzivního babičkování zničehonic zemřela. Ale naštěstí máme ještě nejzlatějšího a nejobětavějšího dědečka.

0 0
možnosti
FM

fr-mottl

23. 10. 2011 22:44
jistota duchodu

ja bych Vam taky hlidal kdybyste potrebovala, bohuzel mam jeste do duchodu daleko. Moje tchyne je take v tomto veku a je take ciperna, lazne, zajezdy, pritel, druzstevni byt davno zplaceny, zadne dluhy a penze je pravidelne poukazovana.

Samozrejme, ze ji moje manzelka take tu a tam prilepsi, aby to jako starsi clovek nemela tak hrozne. Uz chudinka prece jen tak nemuze a duchodci jsou v dnesni spolecnosti strasne biti.

Vite, mila tchyne se za sociku nepretrhla tak, jako se nikdo nepretrhl a z odchodem do penze take odesel tem socialismus. A zacal ten 'tezky' zivot socialni jistoty, neb dnes si zadny stat v civilizovanem svete nedovoli si to rozhazet s duchodci, protoze ti maji u voleb vetsinu.

Priznam se, ze nekdy zatinam pesti, kdyz si musim vyslechnout ty 'hrozne' problemy a jsem toho nazoru, ze duchodci jsou 'z velke vetsiny' v soucasne spolecnosti privilegovana vrstva a proto take nemam nejmensi pochopeni pro podobne oslavne clanky, i kdyz chapu , ze je to vase matka.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

23. 10. 2011 18:30
Také znám pár

aktívních "sedmdesátníků (-nic)" a obdivuji je. Zvláště když vidím "rezignované" nad třicet, kteří akorát fňukají. (Pár lze pozorovat i zde na blozích). Navíc je vitalita a povětšinou optimismus těch prvních docela nakažlivý, takže je příjemné být s nimi v kontaktu, byť to přináší i zcela nečekaná překvapení.R^

0 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

23. 10. 2011 22:15
Re: Také znám pár

Já bych se nebála ani prohlásit, že takoví vitální sedmdesátníci (a zejména -nice) mohou být i motorem celé rodiny;-D;-D

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

23. 10. 2011 15:34
...

pěkný blog a úžasná babičkaR^;-D

0 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

23. 10. 2011 15:44
Re: ...

Díky! :-) Ona je fakt úžasná...a neuvěřitelná...;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS