Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

6. 9. 2012 13:45
zajímavý nebo užiteční?

V podstatě jak kdo žil a jak žije teď,je jeho problém.Jestli byl celý život pasivní, a seděl u bedny,může tak sedět i v důchodů.A jako předtím v práci,si i babky v důchodu můžou u kafička o těch seriálech popovídat.

Jestli byl někdo v životě aktivní a jezdil po světě,tak si po tom světě může jezdit i dál( jestli  mu na to důchod stačí)-a zas si pak o tom s jinými důchodci popovídat.Ovšem předpokládat že se u mladších generací stane"zajímavý" v tom že jim bude povídat o tom "jak byl v Paříži v Moskvě, nebo já nevím třeba v Pekingu, na to je asi jediná odpověď z názvu jednoho filmu s Milanem Šteindlerem, že..

Ona prostě každá generace i tu "zajímavost" vidí v něčem jiném.Pravda,některý důchodce může být tak vyjímečný že dokáže být zajímavý i pro více generaci (takový Gott snad nestárne),ale celkově to rozhodne neplatí.

Ale užitečný, užitečný být důchodce může-nyní se třeba Kalousek chystá pracující důchodce i více  zdanit,

0 0
možnosti

jarinka

6. 9. 2012 13:35
Ale ano,

ve většina s Vámi souhlasím. Jen si nejsem jistá, jestli každé oko spočine raději na tváři mladé než na staré. Staré tváře, řekla bych, jsou s těmi vráskami kolikrát zajímavější, než tváře mladých dívek, univerzálně zmalované, účesy a barvení taktéž na jedno kopyto. S těmi telenovelami to také nevidím tak tragicky. Taková paní, co se na ně dívala či dívá, má snad i jiné zájmy než tohle - pěstuje kupříkladu brambory nebo rajčata, a to si ji klidně vyslechnu, to mě zajímá.

2 0
možnosti

jamijam

6. 9. 2012 13:41
Re: Ale ano,

Ano, takhle jsem myslel ten svůj příspěvek tady níž.

Kdybych byl tím "médiem", tak si nebudu vybírat lidi podle mytí oken nebo cestování, ale podle toho co dokáží, vědí, čím nás mohou "obohatit" :-)

0 0
možnosti

jamijam

6. 9. 2012 13:30
V něčem s vámi souhlasím a v něčem ne

Z toho vašeho příspěvku mi vyplývá, že ta paní, co ráda meje okna je ta "špatná", kdežto ta, co ráda "cestuje", je to pravé ořechové.

To je to kriterium, podle kterého si media vybírají?

Pro mě jsou ty dvě dámy tak nastejno, nechci nikomu radit, co má dělat..:-)

0 0
možnosti

petrakisova.blog.idnes.cz

6. 9. 2012 13:38
Re: V něčem s vámi souhlasím a v něčem ne

Žádné hodnocení, co je dobré a špatné, v textu není. Celý je jen a pouze o tom, co je zajímavější a přitažlivější pro okolí a koneckonců i pro média. Nevím, jak Vy, ale já radši poslouchám vyprávění o cestování než o mytí oken.:-)

1 0
možnosti

pedr64

6. 9. 2012 13:21
otevřte kterýkoliv časopis a

vypadne na vás Bohdalka nabízející hrnce

0 0
možnosti

petrakisova.blog.idnes.cz

6. 9. 2012 13:34
Re: otevřte kterýkoliv časopis a

Tak té jsem si ještě nevšimla. Asi nečtu ty správné časopisy;-)

0 0
možnosti