Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Před volbama jsem psal Babišovi, že bych ho rád volil, když se na mě dívá ze všech bilboardů, ale nemůžu ho najít na žádné kandidátce. Dovčil se, nevím proč, neozval. ;-)

0 0
možnosti

" po celé republice kandidoval jeden a ten samý muž, který navíc ani nemohl být nikde zvolen" - tím myslíte Schwarzenberga?;-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud ten náš politický Augiášův chlév Babišizace aspoň trochu vykydá, bude dobře. Zatím je nesmysl Babišovi cokoliv vytýkat, protože určitě není horší než jeho předchůdci, vládní kolegové či oponenti. Postavme si v duchu do řady Klause, Grosse, Topolánka, Špidlu, Paroubka, Kalouska a Babiše a když se povznesete nad závist a roztrpčenost že Babiš toho řádně vydělal a dokázal mnohem víc než vy, tak musíte uznat, že je z nich nejlepší.

1 1
možnosti

Kdysi  celý národ také miloval nějakého diktátora. Psali mu dopisy začínající "milý Ádo.." Jak to dopadlo, všichni víme. Dějiny se prý opakují...8-o

1 2
možnosti

Po Schwarzenbergizaci politiky přichází Babišizace. Prostě změna je život.;-)

4 1
možnosti

Máte pravdu, že takový výpadek klasické politiky v EU, kdy nejmocnější se stává jakési hnutí s jedním vůdcem a pak dlouho nic, neexistuje. Důvody jsou známy. Na druhé straně tato změna naruší stávající struktury a peníze, i když to nějakou dobu potrvá, potečou zase jinak. Je otázka, jestli potečou lépe. 

Myslet si, že Kalouskovým šetřením se prošetřím k prosperitě, je dost naivní. Přes všechny problémy je u nás jeden významný - vzhledem k produktivitě a kvalitě máme proti jádru EU velmi nízké mzdy a divím se, že i část "chudých" lidí má strach z jejich zvyšování.

1 0
možnosti

Opravdu Babišovy firmy neberou ani korunu z dotací?

2 0
možnosti
Foto

O50t63t60o 35Č79e28r18n47ý

13. 10. 2014 19:50

Rovněž nevěřím na to, na co nevěříte vy. R^

2 0
možnosti

Vážená autorko, špatných tvrzení máte až moc a proto je Váš článek značné tendenční a chce karmicky oslovit všechny, kdo nemají rádi Babiše. Já ho stále považuji za naději (kdyby měl volnou ruku, šlo by to rychleji) a tak dále jen heslovitě:

- Přidání v různých oblastech bylo avizováno dávno před volbami s vazbou na rozpočet 2014 (regulace čerpání) a tvorbu 2015. M.J. Babiš o proti Kalouskově návrhu snížil dluh o 20 miliard.

- Kalousek rozhazoval pro své přítelíčky na provoz ministerstev stovky miliónů navíc; Babiš to zarazil.

- Babiš  NEBYL  účastníkm privatizace.

- K otázce Bureše: o zahraničním obchodu před 89. nevíte vůbec nic; m.j. všichni museli po návratu podávat zprávu a ta se dala zneužít.

Bylo by toho více, ale diskutovat nechcete; tak Vám to musí stačit.

5 5
možnosti
Foto

-Babiš nesnížil proti Kalouskovi dluh ani schodek rozpočtu-lžete

-Babiš a spol mají větší schodek-rozhazují více-Lžete

-Babiš byl účastníkem privatizace-Lžete

-Babiš byl spolupracovníkem STB-jen tvrdí, že nevědomým-Lžete oba vy i Babiš

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS