Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Vám pochvala za všímavost a aktivní přístup při řešení nesrovnalostí. Byť odpověď kulantně vysvětluje důvody a rozprostírá zodpovědnost po kdekom a zejména po shodě náhod, minimálně je pro příště o výmluvu méně.

Nicméně p. Žilkové bych se na tom základě nezastával, že to chtěla poúpravou zkorigovat znamená, že to prohlásila. Soudě dle ostatního textu, že si to i myslí. Kritika je na místě, byť ne ta vulgární.

7 0
možnosti
BM

Tak rozhovor jsem si přečetl a rozhodně se paní Žilkové nemůžu zastávat. Celkový ráz rozhovoru je vlezpr...... Multi kulti tu v určité míře máme, v každém městečku jsou minimálně Vietnamci, ve větších je národností mnohem víc a je na každém, jestli je přijme nebo ne. Systematicky k tomu vzděláváním "nutit" naše děti je zhovadilost. Myslím, že každému dítěti stačí, když mu rodiče na případnou otázku rozumně odpoví. Pokud si někdo chce vzít Itala, Španěla, Araba, Inda nebo Indiána, je to jeho věc a do toho mu společnost nemá co mluvit, ale zrovna tak si já nepřeji, aby někdo naléval něco do hlavy mým dětem.

12 0
možnosti
PK

Je to její názor, se kterým nesouhlasíte, v pořádku. Já bych se pod to taky nepodepsala, přesto hájím její právo na nezkreslenou mediální prezentaci. Můj blog byl o zkreslování v médiích a na internetu obecně, o manipulovatelnosti a o nebezpečí zjednodušeného emotivního vnímání.

2 1
možnosti
FN

nechali jsme paní Žilkovou ten rozhovor poupravit - v první části ta citace z perexu v rozhovoru od ní zazněla, ale ve druhé již ne, tam byla vypuštěna.

tak řekla to a pak to upravila, nebo to neřekla?? Kdo a proč ji to nechal poupravit, jestliže to od ní zaznělo? Znamená to, že se vyjádřila tak jak se vyjádřila, ale na popud novináře své výroky "zkrotila"?

5 0
možnosti
PK

Já opravdu nevím, co řekla a v jakém kontextu. Ptala jsem se paní Böhmové, ale ona odpověděla pouze sdělením, že tato citace zazněla v první části rozhovoru (zřejmě smazané).

Domnívám se, že text upravila sama paní Žilková, asi v rámci opožděné autorizace. Pokud si opravdu myslíte, že novinář Parlamentních listů má takové obavy z kontroverzních výroků zpovídaných osob, že je sám od sebe žádá, aby se krotili, pak Vám tu naivitu docela závidím :-).

1 0
možnosti
BP

Už jenom to,že manželka ministra striktně neodsoudí tyhle masové prasečinky,je na pováženou.No a ty samčí dodatky jenom podtrhlly velmi zvláštní postoj paní ministrové.Rozhovor jsem četl - vyplývá z něj,že tato hérečka se zkušenostmi z jakéhosi natáčení v muslimstánu,tyto vážné incidenty bagatelizuje a ze sociopatologické roviny je posouvá na rovinu jakýchsi fyziologických a frivolních výstřelků.

11 0
možnosti
PK

To zní legračně, jako byste ženu deklasoval na pouhou manželku, která má povinnost vyjadřovat se jen v souladu s tímto postavením. Skoro muslimský přístup... :-). (V rozhovoru žádnou bagatelizaci incidentů ani nic o výstřelcích nevidím, ale asi blbě čtu.)

2 1
možnosti
JC

J81i58r29i 38C84e29e

18. 1. 2016 11:35

Autorka zapomíná na fakt, že Žilková je politikem (ANO) a tudíž její vyjádření není soukromým názorem.

Pochybuji, že k tomu nesouvislému blábolení bez hlavy a paty dostala mandát od voličů.

To, že Žilkovou obhajují obvyklí morální invalidé, mě vůbec nepřekvapuje.

11 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu. paní Žilková se i v televizi vyjádřila jinak. Titulek neodpovídajíci článku jen vyvolávající senzaci je u nás bohužel běžný nešvar novinářů.

Vám karmaR^

0 1
možnosti
JH

Nejde přece jen o slova "není to sexuální agrese", například mně se naprosto nelíbí, že paní zastupitelka navrhuje zavedení MV jako povinné výuky a předložila to jako reálný do dlouhodobého vzdělávacího plánu na magistrátu. V době, kdy multikulturalismus selhal (už v roce 2008 psal např. Bělohradský o Soumraku mult. a všeobecně v Evropě se zvedal odpor tehdejších státníků - Szarkozy, Klaus...), přijde s takovým nesmyslem? Ono stačí, že už je MV průřezovým tématem a musí se zařazovat do jiných předmětů. Chtěla bych ji vidět, jak by každý týden třeba 2 vyučovací hodiny mluvila a připravovala výuku o multikulti - čím by to po celý školní rok vyplnila? Nehledě na to, že pudově se chovají spíše zvířátka u lidí převažuje i jiná stránka atd. Paní Stropnická si jednoduše "jen plácá játra" a nic o věcech neví, napomáhá k šíření nezdravé propagandy. Lidem se nedivte, už toho mají dost. Stropnické vyřiďte, ať se drží své výuky herectví, nebo ať si raději něco nastuduje a přečte, než jde někam dělat rozhovory.

17 1
možnosti
JH

doplňuji: a předložila to jako reálný návrh do dlouhodobého vzdělávacího plánu magistrátu (vypadlo mi slůvko)

1 0
možnosti
VP

Nějak jsem nepochopil důvod Vašeho blogu. Žilková na pranýři? Ano. Právem? Ano, sama jste dodala důkaz ... pořád se tady nadává, že pisálci lžou a když jednou otisknou pravdu, je zase zle? Nějak mi to hlava nebere ...

"nechali jsme paní Žilkovou ten rozhovor poupravit - v první části ta citace z perexu v rozhovoru od ní zazněla, ale ve druhé již ne, tam byla vypuštěna"

7 0
možnosti
PK

Ale oni právě neotiskli pravdu, v tom je ten problém. Je to šíření nebezpečné a výbušné lži, ať už záměrně nebo omylem.

0 0
možnosti
VK

Paní Žilková je manželka ministra,takže právo na úvahy má,ale musí počítat s dopadem svých slov.Evropani snad pud nemají? Mají samozřejmě,ale zvládají ho a po migrantech chceme jen to samé.Omlouvat zcela zřejmé sexuální útoky,navíc na mladistvé dívky a ještě v organizovaných skupinách pudem přírody,je nejen mimořádně hloupé,ale z úst manželky vysoce postaveného politika i nebezpečné.Ta lavina odporu byla spuštěna zcela oprávněně a svědčí o zachovaném zdravém rozumu většiny veřejnosti.

5 0
možnosti
PK

Jistě musí počítat s dopadem svých slov, ale jen těch, která skutečně řekla.

Jinak nikde nevidím, že by útoky omlouvala, jen je vysvětluje. První věta toho rozhovoru zní: "Nebudu se zastávat sexuálního násilí imigrantů, ale tohle Němci museli čekat."

1 0
možnosti