Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lol, tenhle článek by měl být na Wikipedii u hesla "argument ad hominem".

8 3
možnosti
RK

No svedectvi mych znamych, kteri prisli do kontaktu s uprchliky v taborech, vypadalo dost podobne. Nemam rada konspiracni teorie, ale takhle hloupej neni snad zadny politik, aby si myslel, ze tahle migrace znamena prijatelne riziko.

13 1
možnosti
Foto

No, víte, problém je myslím v tom, že i hlupák může mít někdy dobrý nápad, a i lhář může jednou říkat čistou pravdu...

13 2
možnosti
Foto

To máte naprostou pravdu. Škoda však, že tento případ jí nepotvrzuje.

7 2
možnosti
PD

V první řadě děkuji blogerce za zajímavý odkaz na článek pana Herzána.

Její další konspirace o osobě autora je však trošku mimo mísu. To že někdo publikuje konspirační teorie samozřejmě neznamená, že je lhář, podstata dobré konspirace je nestandardní vysvětlení reálných faktů.

Kupříkladu UFO je naprosto reálná věc, jen z jeho podstaty se prostě neví co to je, pakliže se to ví už to není UFO, ale třeba planeta Venuše několikrát po sobě přistávající na poušti v Nového Mexika.

Pokud tedy někdo nevěří všem oficiálním vysvětlením a dovolí si pochybovat a spekulovat mě tedy dává možnost se k jeho názoru přiklonit či nikoli, ale rozhodně mě to nedává důvod mu nevěřit jeho osobní zkušenost.

Sdělení že studoval teologii a zároveň byl komunista mě spíše přikání k názoru, že pán to s hledáním své pravdy myslí docela vážně.

To že zveřejnil svoje zkušenosti z uprchlického tábora dokonce považuji za závažné rozhodnutí, je tož jasné, že u většiny neziskovek si ani neškrtne a s penězi od státu už asi také počítat nemůže.

Proto mu věřím. Blogerce Kišové ne. Ve svém článku nenapadá vyřčená fakta, ale snaží se dehonestovat věrohodnost osoby jejíž výpověď se jí nelíbí. A na rozdíl od něj tím neriskuje vůbec nic.

32 5
možnosti
Foto

Díky. Moc dobře napsáno.

8 1
možnosti
FK

Trapné výmluvy trapné sluníčkářky..... Rv

11 7
možnosti
VV

Trapná lustrace. To, jak to v táborech chodí, dokládá nejlépe to, že se musí oddělovat ženy od mužů, že tam dochází ke znásilňování a bývají tam zraněni i policisté, dokonce i k zavraždění sociální pracovnice došlo. Tak to nelakujte na růžovo.

17 5
možnosti
OK

Tady ale není řeč o tom, jak to vypadá v táborech.

6 1
možnosti
MS

Ta Evropská unie pro lidská práva je tedy docela slušný fejk. :-)

4 1
možnosti
JH

Patříte k autorům , které čtu pravielně. Pokud někoho čtu, také o jeho textu přemýšlím. Udělali z vás kádrovačku a mnoho dalšího, ale to je skoro v normě.:-) Já už dost dávno konstatoval a podepsaně! že zánik naší civilizace je neodvratný a vůbec mne to netěší. Ten proces je a bude dlouhý a obtížný a vynoří se mnoho různých proroků. Přesto pořád noví a noví bojovníci vystupují do boje za naší civilizaci. Verbálně!!! Přemýšlejte dál a přiznejte si, že perspektivy nejsou valné!!

0 0
možnosti
VV

Nevzdávejte to, je za co bojovat, i verbálně.

0 0
možnosti
OK

Každá krize je ideální příležitostí pro seberealizaci různých psychopatů.

2 0
možnosti
Foto

Zdravím, pane Polický. Vaše mínusy my už chyběly. :-)

7 1
možnosti