Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

K tématu není důležité, jestli byl autor v KSČM a věří v UFO, ale že je to probuzený sluníčkový neziskovkář.

9 2
možnosti
OK

Myslím, že tady podáváte důkaz o nesmyslnosti nějakého nálepkování.

2 0
možnosti
PK

Mně ten článek nepřipadá zas tak daleko od pravdy, i když dotyčný asi z idealismu vstoupil v r.1992(!) do KSČ, tedy ne třeba v r.1972. Přitom v tomto jsem napravo od Zemana, ale nalevo od Schwarzenberga. Tedy snad realista.

0 0
možnosti
Foto

Pokud nemohu zpochybnit zprávu, zpochybním autora. To je stará a dobře známá taktika.

Je to k vzteku, že už i někteří sluníčkáři prozřeli. Ale bojujte dál, myšlenka multikulturalismu za to jistě stojí! :-)

20 2
možnosti
OK

Pokud někdo vyslovuje svůj názor, není slušné jej zpochybňovat, pokud veřejným vyslovením svého názoru nepřekračuje zákonné hranice.

Pokud ovšem někdo předkládá veřejnosti jakési analýzy a fakta, je povinností veřejnosti zajímat se o důvěryhodnost tohoto člověka, obzvláště jde-li o nějaké zásadní závěry.

6 2
možnosti
OK

Zajímavý článek. Podle mne je vždy důležité (někdy i smrtelně) vědět, kdo je autorem slov, jež s takovým mnohdy nekritickým nadšením veřejnost přijímá.

Ono to totiž s uprchlickou krizí rozhodně růžové není. Tím spíše bychom ovšem měli dbát na to, kdo je "prorokem", který přichází s tak zásadními soudy.

2 1
možnosti
Foto

Já tomu článku nevěřím. V době, o které tvrdí, že pobýval v tom uprchlickém táboře, tam pobývala i jiná (věrohodná) skupina, s poznatky poněkud jinými. Na rozdíl od Herzána udělali i nějaké fotky (on ne, divné, že?) a podle nich byl kontakt s uprchlíky spíše omezen, ne-li nemožný. A na to, že tam měl být 6 týdnů, jsou jeho informace velmi omezené až podivně strohé a jednostranné.

Já mu nevěřím.

3 5
možnosti
Foto

Co to bylo za věrohodnou skupinu?

2 0
možnosti
EH

"Pouze mi vadí, když jeden z hlavních zpravodajských serverů zvýrazní na titulní straně jednostranně zaměřený text, jehož věrohodnost podtrhne neobjektivními informacemi o autorovi."

Tak to nesmíte číst Idnes, kde se to hemží komentáří různých Expertů. ;-D

4 0
možnosti
OK

Pokud jsou to lidé všeobecně známí, ok. Pokud je to hlavní zpráva od člověka neznámého, pak záleží na informacích o tomto člověku. Kdo si s nimi nedělá těžkou hlavu, prohřešuje se novinařině.

1 0
možnosti
MK

RvRvRv Správně Vám to napsal p. Bryknar; nevěříte? Jeďte se podívat na týden, na dva. A nebo by stačilo porovnat článek s ostatními zprávami, jak to v Řecku a na ostatních místech, kudy proudí davy nelegálů, chodí.

Váš článek vyznívá: nic nevím, ale asi to není pravda!8-o:-/

10 5
možnosti
ON

A co vy. Byl jste se tam podívat nebo spíš viděl jste aspoň jednou v životě nějakého muslima když víte že co muslim to terorista?

5 2
možnosti
Foto

Poslyšte, paní autorko? Jak jste myslela, že autor byl komunista?

Narozen 1978, jak se v té straně ocitl? Myslela jste KSČM?

3 4
možnosti
VS

Clenove KSCM nejsou komuniste?

6 0
možnosti
BC

Takže článek od česky žíjíci ve švédsku, je taky nějaké spiknutí proti těm nevinným uprchlíkům?

http://zpravy.idnes.cz/katerina-karlsson-stockholm-pristehovalci-nasili-fwg-/zahranicni.aspx?c=A160128_185900_zahranicni_mlb

10 1
možnosti
ON

To je přesně ono. Opět jeden článek. Ano četl jsem ho ale také jsem četl článek o švédských ženách které se bojí spíš místních neonacistů. Vy vidíte pouze jednu stranu problému jiní zase tu druhou ale nic není černobílé.

2 3
možnosti
Foto

Vás zjevně nezajímají žádná fakta o imigrantské krizi a očitá svědectví, ale zabýváte se pouze odporným osobním kádrováním komunistického střihu.

Když nejste schopná fakta očitého svědectví vyvrátit, tak aspoň "ad hominem" znevěrohodníte člověka, který o nich píše.

To dělali STBáci a nejrůznější komunističtí demagogové a aparátčíci v dobách socialismu.

Za něco takového by se nestyděl ani soudruh Kojzar! Rv

16 4
možnosti
ON

A jaké jsou fakta?

1 1
možnosti