Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

A vidíte. Mě je zase Okamura blízký jako člověk i jako politik. To, že je dlouhodobě proti němu vedena mediální kampaň posilující vždy před nějakými volbami je také naprosto logické, protože jeho programu se politici právem bojí, no a politici, to je zase ovládání médií a nebudeme si nic namlouvat, i soudů.

Každopádně je to především a jenom problém těch politiků, problém těch novinářů, který se samotného Okamury vlastně nijak netýká. A proč si to myslím. Protože se učím Toltéckému učení, kde jeho druhá dohoda říká "Nic si neberte osobně".

Hezký den všem, a to i těm, kteří si ledacos osobně berou.

10 0
možnosti
Foto

Souhlas. Rozsudek je v ramci predvolebni kampane. Celou dobu o Okamurovi nepisou ale jakmile muzou vypichnout neco negativniho, tak je to na prvni strane. Ted je Pitomio uznany soudem, takze i jeho sympatizanty muzou titulovat jako pitomce nebo decentneji, mdleho rozumu, ze maji nizke vzdelani, delnicke profese, jsou z venkova atd,

Okamurovi rostou preference a kamaradi se s Wildersem, Le Pen a dalsimi nevyhovujicimi politiky, tak nektery chytaji nerva. .

3 0
možnosti
OU

Mi to trochu připomíná když král, tuším, Svatopluk, odsoudil vzbouřence s lakonickou poznámkou, že jsou vinni, vždyť neměli důvod se bouřit, neb on vládl spravedlivě...

4 0
možnosti
JT

J34i60ř81í 88T31e50p13r

2. 2. 2017 0:57

Když už jsme u toho komolení, tak mě totálně dostala postava v miniseriálu Kosmo:

" velkodrůbežář HRABIŠ" R^R^R^ ;-D To je na Nobelovku!

8 1
možnosti
JR

J32a47r84a 40R33a11n73k

2. 2. 2017 2:22

To by byla docela skoda, protoze nekteri politici maji skutecne skvele prezdivky a nikde zakazane nejsou, proto by byla skoda nenazyvat zavirovaneho alkoholika opilcem, nebo se to uz nesmi?

0 0
možnosti
VM

Ten kdo nám říká po 40 letém budování komunismu u nás že je komunismus to nejlepší co by nás mohlo potkat je dle mého názoru pitomec . Když ho Reflex vypodobnil coby klauna Pitomia tak je to satira která se většinou pitomce dotkne.A na to autorka článku o pitomovi pitomě zapoměla .

0 8
možnosti
Foto

Rozsudek vzal v úvahu konkrétní osobu, pokud by se jednalo o p.Schwarzenberga, byl by samozřejmě zcela jiný

33 3
možnosti
Foto

Tam by se řešilo "Spící šišlal", samozřejmě.

2 0
možnosti
PV

Nekdo takove komoleni jmen opusti se skoncenim materske skolky, nekdo na konci prvniho stupne ZS. Nekdo vyvojove ustrne v techto fazich.

26 0
možnosti
JZ

Nejsmutnější na celé kauze je, že všichni jsou hrozně pobouřeni tím, jak klesá úroveň v mediálním prostoru, ale až v druhém sledu, pokud vůbec, se řeší to, že soud si tímto čistě totalitním výrokem v podstatě usurpoval právo určovat pravdu.

16 0
možnosti
RS

Kdyby blbost kvetla, tak by u nasi justice propuklo vecne jaro.

13 1
možnosti
VK

Jako poslanec žalovat týdeník, mimo jiné za svou karikaturu, může opravdu jen pitomio.8-o

Déle bych se diskutujích rád zeptal, zda četli i článek s touto karikaturou a oslovením související. Sedlo si to totiž jako zadel na hrnec. Odůvodnění rozsudku nečetl asi nikdo.

4 19
možnosti
MP

Není na to žádná omluva, marně se namáháte. Kdekdo si tady bere do huby TGM, ale co by na tohle asi řekl? Takhle se vytváří precedensy.

15 1
možnosti
TT

Tak, tak. Tenhle rozsudek, stejně jako ten pseudovtipný výraz Pitomio, se můžou líbit leda tak puberťákům.

17 0
možnosti
Foto

Ten výraz vtipný je.....

2 12
možnosti