Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Vidím, že plivanec na Zemana, možno dodat i Trumpa nebo Putina, opravdu táhne. V první řadě administraci, která tento blábol umístí na titulku a následně i diskutéry. Tím nechci říct, že výše jmenovaní jsou v jedné lajně. Zeman je náš vnitřní otloukánek, ale vytěží z toho, Trump je celosvětový "otloukánek" od socialistů a komunistů v redakcích různých médií a naše velká naděje pro budoucnost. Putin, to je v jejich očích absolutní zlo, protože nějakého univerzálního nepřítele komunisté prostě potřebují. Bylo tomu tak vždy, a vždy tomu tak bude.

10 10
možnosti

Tento týden jsou vzpomínky pana kardinála na Vltavě, a přiznám se, že třeba to, jak za totality v rámci utajení zpovídal věřící na lešení, nebo s nimi chodil na Krajský soud a tam je zpovídal - pod heslem pod svícnem je tma - na lavicích před soudními síněmi, to mi přijde lehce podivné. Jistěže nic proti tomu, když se někdo chce prostřednictvím kněze svěřit přímo pánu Bohu, ale přeci jen je to poněkud pohádkářské, prostě taková zájmová poněkud podivná organizace, a tak bych to raději nechával v té pohádkové rovině, a netahal bych do toho už politiky.

6 2
možnosti
HV

H78o97n10z30a 20V72r72á93n75a

24. 3. 2017 17:29

"...pohřby cizích státníků, s nimiž..." Ano - státníků, čili představitelů států což p. Zeman (ať se nám to líbí či ne) je. Pan Vlk byl představitelem cca 1 milonu věřících katolíků (počet katol. ze sčítání lidu 2011) a představitelem státu nebyl. "...vzdát jménem celé země úctu lidem, kteří si ji zaslouží..." No jo, ale kdo určí kdo si ji zaslouží? Vy? Já? Starosta? Prezident? Všelidové hlasování?

10 2
možnosti
IH

Článek je dobře napsaný, pouze se již u některých státníků mění falešné pózování a vrací se věcnost v pojmenovávání politických dějů i v náhledu na osoby se kterými mají co do činění. Jako v životě diplomacie falešných úsměvů bere za své, nikomu a ničemu nepomáhá.

1 0
možnosti
DB

Malost je skutečně nevýhodná..a to nejen pro vysoké funkce

2 0
možnosti
KN

A musí, musí, musí .....

Nemusí, paní Jíšová, nemusí.

PS.

Tak jsem si přetrpěl 2 minuty Vaší nenávistí a rozhořčení vůči Zemanovi, že se nechce vměstnat do Vaší představy o prezidentovi.

Mi prostě sterilní, servilní, pokrytecká loutka, která mluví fráze o slušnosti, lásce, kladoucí poslušně věnce, aniž se ráčí jasně vyjádřit k současným problémům, nevyhovuje.

11 8
možnosti
KN

Kišová.

Píšu na tabletu a mění mi to slova.

0 0
možnosti
Foto

Proč myslíte, že prezident Zeman odmítl účast na pohřbu kardinála Vlka? To yb ho přece někdo musel pozvat, že?

5 5
možnosti
Foto

Vy jste opravdu žertéř! ;-D

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

9 8
možnosti
Foto

Petro:-)R^!

"Pan prezident na pohřeb nepůjde, protože není pokrytec".To je oficiální stanovisko Hradu. Tak si tak říkám, kolik toho dělám jen proto, že se to tak sluší dělat a nemám z toho žádné potěšení. A to prosím nejsem ani prezident. Možná jsem trochu pokrytec, ale asi to nikomu nevadí, naopak říká se ten člověk se chová slušně (a to ani moc slušný být nemusí):-)

13 3
možnosti

Čech, Japonec, Žid, Rakušák, Avatar a parta Němců se rozhodla kandidovat na prezidenta. To není začátek vtipu, ale realita našich voleb.

A vy si stěžujete, že máme malého prezidenta. Ano, je hulvát, egoista, ale zastává se Čechů. Z toho, z čeho jsme si mohli vybírat, jsme si vybrali. Uvědomte si, že národ má, co si zaslouží. Chtěli jste koblihy? Máte EET. Sobotka slíbil jistoty. Už jen zapomněl dodat, že smrt a daně jsou jediné jistoty, které nás čekají.

Až lidi konečně pochopí, že je rozdíl mezi volbami do parlamentu a posíláním SMS do Superstar, tak možná bude líp. Ale moc brzo bych to nečekal.

3 0
možnosti