Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

No tak hlavně že vaše IQ napsáním takového blábolu neutrpělo. To by si diskutéři na Idnes mohli myslet, že blogery také rekrutují ze zvláštní školy. Jak jinak ohodnotit tento článek, který se charakterem jeví jako zoufalý pokus o zhodnocení dnešních teroristů, oproti Al- kaidě? Chcete se do budoucna spoléhat na to, že útoky teroristů budou ještě komičtější?

0 0
možnosti
VK

Náboženství není to co je psáno - náboženství je to co je žito.

0 0
možnosti
AP

Věřím, že se k tomu podobně postavíte, až budou ty rány zašívat např. na vašem obličeji.

0 0
možnosti
TP

Momentálně útočí ultraretardi, ale úbytek "islamistů" v Iráku a v Sýrii (a přírůstek neidentifikovaných muslimů v Evropě) napovídá, že se do toho, až bude vhodná chvíle, pustí schopnější parta.

1 0
možnosti
VD

Pletete jablka a hrušky. Organizačně schopné a úspěšné útoky organizují skupiny přímo, akce jednotlivců, které vyznivaji trapně, neorganizuje nikdo. Kdejaký islamista, se rozhoduje k útoku sám, bez řízení z venci. Vzhledem k tomu kolik jich v Evropě je, je jen otázkou času kdy těchto trapnych útoku bude víc a víc, až prerostou ve standardní občanskou válku. Tyhle první vlaštovky trapné jsou, ale jsou ukazatelem. Ukazatelem toho, že hosté v Evropě ne hledají klid a mír....

2 0
možnosti
JB

J94a36n 42B73u90r58i90a41n

18. 9. 2017 9:00

Jenže přesně o tohle těm hlavounům z IS šlo - aby se lidi začali nenávidět tak, že každý rodilý evropan bude s podezřením koukat na cokoli muslimského a spousta muslimů pak zareaguje tak, že se vrátí ke kořenům - ke svaté válce.

0 1
možnosti
JS

Zřejmě je pani líto že se nepřipletla do nějakého bombového útoku jako postižená a nebo ji neobohatili ze čtyři na pláží Rv

2 0
možnosti
JA

Jo, to fakt pomůže bagatelizovat nebezpečí - jen si to nalhávejte... Co kdyby ta šestnáctiletá znásilněná byla vaše dcera? Taky byste tady tak hloupě psala?

5 0
možnosti
JB

J30a94n 65B15u30r92i34a96n

18. 9. 2017 6:10

Jenže tady to trochu pletete dohromady - za teroristickými útoky v Evropě stojí islám a jeho válka proti nevěřícím.

Za hromadným znásilněním holky ale stojí spíš než islám afghánská či pákistánská tradice a mužský chtíč - IMHO islám takovéto znásilňování taky odsuzuje.

0 0
možnosti
JV

Ve stejné chvíli dva Afghánci znásilnili šestnáctiletou německou dívku, příště to bude vaše dcera nebo vnučka, nebo vy sama pojedete v pražském metru a ono to opravdu bouchne jako v Petrohradu. Ale v Německu si na facebooku pro tucet mrtvých Čechů dávat přes obličej českou vlajku nikdo nebude a v Británii se o tom ani nebude psát, tam, když někdo Čecha zavraždí, tak ho porota osvobodí. Pokud to bouchne v metru ve Vašem vagonu, přeji vám, aby to bylo rychlé a moc jste netrpěla. Myslím, že je normální necpat se do jiné země jenom proto, abych tam páchal zlo. A že to všechno kolem nás je jenom začátek, tím si můžete být naprosto jistá... Základní funkcí státu je zajistit bezpečnost vlastním občanům a mít kontrolu nad všemi cizinci, kteří se s nekalými úmysly pohybují na jeho území, včetně odmítnutí vstupu podezřelým osobám.

18 0
možnosti
JH

Ženo, co to plácáte, pochybovat o inteligenci našich obohacovatelů, kteří jsou z většiny chemičtí inženýři, gynekologové a psychologové, zavání xenofóbií, Vy si z nich děláte srandu, že se jim něco nepovedlo a ledacos zpackali a máte z toho dokonce radost. Nutno podotknout, že již mnohokrát se jim to povedlo a nezpackali to. Hezké, multikulturní obohacení v budoucnosti. Váš J.

4 0
možnosti
JP

Tohle řekněte pozůstalým po útocích , a znásilněným ženám co to přežily .

10 0
možnosti

Asi Vám spletli hormonální kůru a dali Vám hodně velkou dávku estrogenu. Počkejte, až se hladina emocí vrátí k normálu a budete zase moci normálně myslet

0 9
možnosti