Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

kdyby ožily oběti holokaustu nebo třeba lidé z Lidic také by nevěřili že jsou Němci opět vedoucí evropskou zemí :-/

0 0
možnosti
PB

Karma. Velmi přesně napsáno.

0 0
možnosti
TT

Islamizace, kam se člověk podívá. I když - v tomto případě konkrétně osmanizace, ale to není žádná úleva. A knížata myškinové to chtějí. :-P:-P:-P

1 0
možnosti
Foto

Mně to zas až tak strašné nepřipadá. No, prostě, je to vytížená silnice. V Německu žije a částečně pracuje několik miliónů Turků. Marka je stále silná, i když se jí říká Euro a ti, co žijí v Německu jich mají relativní dostatek.

A každý své služby propaguje, jak umí. Pokud my bychom byli velkým a bohatým národem, tak by zcela určitě někdo lákal české zákazníky na českou vlajku.

0 1
možnosti
Foto

S těma koberečkama a poloodhalenýma ženama přeháníte. Teď jsem pobýval 14 dní v Istanbulu a můžu vám říct, že to tam nijak nežerou. V klídku si dají točené pivo a pod. Jo z minaretu sice kráká nějakej borec několikrát denně, ale všechny to nechává naprosto klidnými. Byl jsem i týden u moře 500 km od Istanbulu a tam to bylo naprosto stejný.

2 0
možnosti
Foto

A docela mě dostalo když skoro u každé benzínky byla malá modlitební místnost a v ní chrápal nějaký místní pes.

0 0
možnosti
Foto

Turci jsou prostě velkým národem. A, když to nešlo po zlém, tak to půjde po dobrém. Vždyť si je tam Němci sami natáhli, aby prosperovali.

1 1
možnosti
VV

Cetl jste vubec ten clanek? Vas prispevek je absolutne mmo.

1 3
možnosti