Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

ignacius01

10. 3. 2011 7:15
imho vycitate muzum to co by jste samy rady

Jak to tak sleduju i ve svym okoli, tak zrali muzi jsou pro zeny vice atraktivnejsi nez zrale zeny. Takze mi ty reci o hledani dusevniho krasna apod. prijdou silne pokrytecke. Damy - vybirate uplne stejne, jen jste ted jaksi v situaci ze, (poprve) narozdil od svych protejsku, zazivate jake to je hrat druhe housle .... Ale takhle to ma vetsina muzu cely zivot ... Zeny jednaji stejne pudove a hledi na fyzicno stejne jako muzi. Je tu jen drobny rozdil - muzi to priznaji, vy pokrytecky porad opakujete stejne fraze, ale nemyslim ze by jste jim v koutku duse verily ... Jasne - zadna z vas nezatouzila po krasavci s vymakanym telem a sex. apetitem tarzana, nez po paprdovi s pivasem a chuti velrybiho samce :)

0 0
možnosti
D

dasa0302

10. 3. 2011 7:33
Re: imho vycitate muzum to co by jste samy rady

Osobně s přiznám, že mi mladí muži nijak neimponují.

Zpravidla proto, že se neumějí chovat a taktu se bohužel  dnešní době teprve učí. Navíc o mužné partnerské opoře mám opravdu jinou představu.

Ovšem co se týče pocitu hraní druhých houslí, je to věc každého, jaké housle ve kterém věku bude hrát. Vy jste si z nějakého důvodu nějak vybral, ale nepřisuzujte své uvažování ostatním.

0 0
možnosti
K

kladivar2

10. 3. 2011 6:52
Realita je jina...

osobne mam spoustu znamych kterym je 40+ a jsou bud rozvedene nebo vdovy. Zhruba po dvou letech co byly samy jim doslo ze cas se zastavit neda a ze teda urvou rychle vse co se da bez ohledu nato co kde a komu tim zpusobej. Jim to nevyslo jak kdysi za mlada snily tak co, proc brat ohledy na druhy. Konkretni priklad. Sousedka 45, vdova 5 let sama. Milenec (otec rodiny 2 nedospele deti) Na jednu stranu si stezuje ze sama nic nestihne. Kdyz ji navrhnu at si najde trvaly vztah ze ve dvou se to lepe tahne je odpoved. Copak jsem blba abych kolem nekoho skakala? Na druhou stranu kdyz prijdou Vanoce, Velikonoce tak pak buli ze sedi doma sama (tej jeji je samozrejme v rodinnem kruhu) a ze by se nejradeji picla. A takovych znam osobne spoustu. A to je jedna skupina zen ktery jsou 40+

Pokracovani-

0 0
možnosti
K

kladivar2

10. 3. 2011 7:11
Re: Realita je jina... - pokracovani

Ta dalsi skupina zen 40+ tu najdete na ruznych seznamkach, etc.  Vetsinou to zacina takhle: Rada bych poznala inteligentniho muze,stredoskolak lepe vysokoskolak, stihle ale sportovni urostle postavy, ca 180cm, do 45 let financne zajisteneho, bez zavazku, .... A v tom vypisu vlastnosti se da pokracovat do nekonecna. Vubec jim ale nedochazi ze takovy muz defakto neexistuje a pokud ano tak si ho nejaka uz davno pekne hlida a osetruje.

Pak tu je dalsi skupina zen 40+ ktery litaj jak vcelky z kvetu na kvet. Chvily s tim dokud plati luxusni dovoleny, chvily s tamtim kdyz zatahne nova okna na baraku, pak potrebuje novou fasadu tak se sezene dalsi sponzor a tak to jde dal dokud se najde dost blbcu.

Takze mila autorko tohoto bloku, svet neni jen dvoubarevny a vubec se nedivim muzum kteri se radsi ohlednou po mladsi a jeste si neco aspon uziji protoze nekteri si treba takhle uz nabehli.

0 0
možnosti
OFVV

old fashioned Vince VIII.

10. 3. 2011 2:04
madam, podle toho, co většinou píšete, pochybuji,

že jste měla někdy vůbec kořeňa...

0 0
možnosti
MJ

Milazly

10. 3. 2011 0:19
když se přání stane myšlenkou

Co je lepší? Čersvě upečený chleba, nebo třídení povadlina? Co je hezčí? Rozkvetlá růže, či zaschlý šípek? Na co si sedne motýl? Na rozkvetlý květ, či na kompost? A mohl bych pokračovat do nekonečna. Prostě stárnem!!!! A Vy s tím  asi máte problém. Nezáviďte a nebude Vám záviděno! Přejte a bude Vám přáno!! I 50-ti letý má právo najít si výrazně mladší partnerku, stejně tak 50-ti letá má právo najít si výrazně mladšího partnera. Porovnáte-li  však počty těchto případu, kupodivu první případ jednoznačně dominuje. Čím to asi bude?

0 0
možnosti
V

Viki007

10. 3. 2011 0:43
Re: když se přání stane myšlenkou

že by ty padesátnice byly tak vybíravé 8-o8-o?

0 0
možnosti
AP

menesis

9. 3. 2011 22:06
O čem to je

Je mi kolem čtyrycítky a líbí se mi zeny  e je mi jedno kolik jim je kdyz me okouzli do obcanky se jim nekoukam.

0 0
možnosti
S

Sekanice

9. 3. 2011 22:31
Re: O čem to je

:-) já si dokonce myslím, že mnozí pánové tu straší 40kou a jak s takovou nikdy, ale přitom mě to tak ve skutečnosti vůbec nepřijde. Možná ani neví jak často se otáčí za pěknou 40tkou.

0 0
možnosti
L

lrkfa1

9. 3. 2011 22:05
Prostě nestojí doma únavou, není to stroj

Ale pěkná dvacítka ho ještě na chvíli ( třeba poslední ) postaví a vo tom to je.[>-]

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

9. 3. 2011 19:04
Nech brouka žít

Milá dámo, je každého volbou, zda se nechá peskovat padesátkou a nebo uštvat dvacítkou. Oboje může být stejně smrtelné, takže ať si každý dělá co chce. Chápu, že ženské po 40 štve, že nejsou tak žádané zboží, ale co s tím naděláte. Kluci po osmnácti taky nebyli zrovna žádaní, takže si zájem vychutnají alespoň "v druhém poločase".

0 0
možnosti
V

Viki007

9. 3. 2011 21:25
Re: Nech brouka žít

R^R^

jasně, není nad to dát to těm někdejším princeznám pěkně vypapkat :-P. Jen ať si vyzkoušej, jaké to je být přehlížen jak družstevní lán.

0 0
možnosti
MK

alandelon

9. 3. 2011 17:57
Tak vím....

To jsou zas bláboly

0 0
možnosti
ZK

SID09

9. 3. 2011 17:38
Dámy

Přestaňte teoretizovat a peskovat ty staříky. Ukažte jim jaké jste skvělé a nezahazujte se se staříky.  Odkopněte je tam kam patří - do starého železa. Je to vaše vina a nikoliv těch starých mlsných kocourů, kterým se zachtívá mladého masíčka.

Od teďka bude platit :  

Pokud se však v nejbližší době najde nový  podobný věkový rozdíl, nebude nejspíš vina na straně starců, ale naopak na straně jejich mladých hezkých ženských protějšků.

Do teďka si toto nebezpečí děvčata neuvědomovaly -  já je na to doprovolně upozorňuju, aby si pak později zase znovu zbytečně nestěžovaly a neplakaly na špatném hrobě !!!!;-D

0 0
možnosti
S

stst

9. 3. 2011 17:15
Skvele zeny

Vsechny zeny jsou stejne, akorat maji jiny obal. Vinu nese Stvoritel. "Skvelou zenu najdes na kazdem rohu" rekl. Pak se zamyslel a udelal Zemi kulatou.

0 0
možnosti
DM

Aretta

9. 3. 2011 23:03
Re: Skvele zeny

;-D

0 0
možnosti