Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZW

evil_nasty

8. 3. 2011 17:29
Zajímalo by mě, kolik "chlapů" kliklo na karmu

;-D

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 3. 2011 18:23
Re: Zajímalo by mě, kolik "chlapů" kliklo na karmu

honem jdu kliknout......ať se mohu vrátit na tu zem;-D

0 0
možnosti
H

Hector

8. 3. 2011 16:31
DNA

Autorka vs. miliony let evoluce....

0 0
možnosti
SF

Stary Fafa

8. 3. 2011 15:34
Morgiano

Pouze nemam rada když 50lety chlap opusti svou 50 letou zenu kvuli 20 lete holce a misto aby aspon priznal ze je debil , tak se vymlouva ze si nemohl pomoc .

No a jsme u jadra problemu. Ekonomicky rozvrstvena spolecnost a monogamie jsou navzajem neslucitelne instituce.

0 0
možnosti
JN

namestii

8. 3. 2011 20:19
Re: Morgiano

Jen doplním, že i žena 50+ může být sexy.

To slovo MŮŽE, může být problém.

Velmi, ale opravdu velmi, často je tomu právě naopak.

Mám ve svém okolí několik lidí nad 45, kteří jsou terno!!! Jak muži, tak ženy.

Proto vůbec nechápu tento článek. Náš průměrný 45+ je unavený napůl-důchodce s igelitkou a nákupem z Lidlu. ... Je tak jednoduché být víc, být vidět a být spokojen. JENŽE to by člověk musel vystupovat z řady ... a to ne každý chce (bez rozdílu věku, byli jsme tak vychováni).

0 0
možnosti
C

Cynyc_

8. 3. 2011 14:58
Tak tohle je exemplární příklad ženského šovinismu.

0 0
možnosti
C

Cynyc_

8. 3. 2011 15:01
Re: Tak tohle je exemplární příklad ženského šovinismu.

Že jsou ženy ve výběru partnerů chytřejší a zodpovědnější? Že mužům ubývá aktivita rychleji než ženám? Ale no tak. Autorka má štěstí, že někteří muži jsou skutečně povrchní a vybírají si hloupé ženy. Jinak by byla sama.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 3. 2011 14:24
Proč si vlastně 40ník nabrnkne mladší???

Odpověď je prostá.....protože může.;-D (aspoň ten, kdo si nabrnkl, tak mohl). Nic proti zralým dámám, ale ve vztazích funguje trh nabídky a poptávky jako v čemkoli jiném. Má obvykle 3 hlavní složky: tělo, charakter, majetek. Ideál je maximum ve všech třech prvcích. Pokud je některý slabší, záleží už na preferenci protějšku, jestli mu daná kombinace vyhovuje.

Chovají se tak všichni (dámy nevyjímaje)........co je na tom zvláštního?;-) Pokud starší muž může min. ve dvou (lépe ve 3 - třeba tím, že nevypadá po 40 jak troska) jmenovaných aspektech něco nabídnout, tak si také chce něco "kloudného" vybrat.....a my šovinisté jedni holt ceníme ženské tělo vysoko.....proto ten věk.;-) Jinak good luck.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 3. 2011 14:30
Re: Proč si vlastně 40ník nabrnkne mladší???

jo a navíc, 40letým připadá atraktivní i taková 20-30ka, která se jejim vrstevníkům jeví jako naprosto průměrná.....takže to je možná jejich psychický benefit z takového vztahu.....nemluvě o finančním.;-D (heršvec to jsem dneska šovinista);-)

0 0
možnosti
CCP

clovek cloveku predatorem

8. 3. 2011 14:16
Proc to resite, kdyz (udajne) nejste zapskla ani opustena?!

V panske spolecnosti nikdy neresime "vztahy", nedostatek partnerek, samotu...

Maximalne resime poskytovani si alibi, protoze cim vic starneme, tim na "zastoje" pribyvaji. Schopny muz zvladne min. 1 upgrade zivotni partnerky a rodiny. Za schopnou je povazovana zena, ktera neskonci opustena.

''

Z posledni doby: Lustig, Havel, Topolanek, Paroubek, John, Vavra a dalsi nemaji/-li problem byt opecovavani atraktivnimi oddanymi zenami. Tak co porad resite? Proc chodit pro auta do bazaru, kdyz za mensi namahu mohu si vzdy odebrat nove a vonavoucke a neojete?! :D

0 0
možnosti
IX

IfčaX

8. 3. 2011 15:00
Re: Proc to resite, kdyz (udajne) nejste zapskla ani opustena?!

Teda, věřila bych vám to, kdybych se náhodou zrovna minulý týden neoctla na pivu se dvěma kamarády. Shodou okolností oba po rozchodu-rozvodu (a nijak čerstvě; u obou už asi rok). Jak tak stoupala hladina alkoholu v krvi, postupně si víc a víc vzájemně vylévali svá opuštěná srdce. Nevím, kolikrát se mi stalo, že bych dokázala se kamarádce svěřit s tak důvěrnými věcmi, jako oni. (Nemyslím důvěrný ve smyslu sexuálních detailů, ale spíš "niterně duševní".) Mockrát ne. Určitě se mi nikdy nestalo, abych se takto dokázala svěřovat v přítomnosti nějakého dalšího muže...

Oba bych považovala za hodně inteligentní, pracovně přiměřeně úspěšné muže nadprůměrného zevnějšku. (Ne že by top-manažeři s tváří Brada Pitta, to zas ne, ale rozhodně víc než slušný průměr mezi padesátníky.)  Kdoví, v tom je možná zakopaný problém. Mají na víc, než aby jim stačilo si chlácholit komplexy vybíráním vždy nového a neojetého a tím pádem jsou na tom paradoxně hůř...

0 0
možnosti
N

NumLk

8. 3. 2011 11:52
po 40

uz vetsina inteligentnich zen si uvedomuje, ze manzelstvi  = partnerstvi , stojici na vzajemnem respektovani a spolecnem zajmu vychovat deti . Ze zamilovanosti a vasnive lasky budto se zrodi docela dobre fungujici holport s obcasnym sexem nebo lidi jdou od sebe , on urcite za mladsi aby si prodlouzil o par let sexualni aktivitu a nakonec zopakoval svuj pribeh ve stejnem cyklu  (v lepsim pripade ), ona ? hledme se, proc uhanet zase chlapa kdyz ten chce za 1: dobry sex , za 2: dobry sex s atraktivni partnerkou , za 3: dobry sex s atraktivni partnerkou + teplou veceri, za 4 dobry sex s atraktivni parnerkou + teplou veceri a klid , za 5 dobry sex s atraktivni partnerkou + teplou veceri + klid + dobre obstarane deti. Inteligentni zena by si mohla uvedomit ze po 40 tech vsech 5 pohromade neda. Inteligentni zena bez chlapa po 40 nemusi nutne chlapa mit. Muze ovsem delat to co ji bavi , venovat se svym dospivajicim detem , konickum , sportu , cestovani , praci a starnoucim rodicum.      

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

8. 3. 2011 12:27
Re: po 40

Konečně rozumné slovo. Každý by měl dělat to, co ho v určitém věku nejvíce baví a naplňuje. A neměli by si to vzájemně závidět. Ženy by se měly věnovat práci, dětem a rodičům, a muži sexu. Ten je, jak známo, baví víceméně po celý život.

0 0
možnosti

elaine

8. 3. 2011 11:36
Jak jste přišla na to,

že ženy a priori odmítají zajíčky? Znám spoustu kluků/mužů do 30, kteří preferují starší partnerky. Argumentují tím, že uhihňaná telata jim neimponují. A to je voda na můj mlýn ;-D Fakt už mi dávno není 20 a vedle těch mladších mužů je to moc příjemné;-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 3. 2011 14:26
Re: Jak jste přišla na to,

přesně tak.....je to jen nabídka a poptávka.....tak přeji hodně příjemných "kontraktů" (a kontrakcí);-DR^

0 0
možnosti
KH

Tobinka

8. 3. 2011 11:00
i ženské

Hlavně je blbost házet to celé na chlapy.

Zblbnou i ženské, když na to mají. Ivana Trumpová chodí v 64 s 24 modelem. Může být něco typičtějšího?

0 0
možnosti
V

Viki007

8. 3. 2011 16:09
Re: i ženské

může být něco netypičtějšího ?

0 0
možnosti
S

Sekanice

7. 3. 2011 21:46
Tak já nevím lidi

Tak já nějak nevím lidi,co to tady pořád probíráte.Každý ať to má jak chce,ne?Já osobně jsem spokojenější jako "starší" žena.K té "strašné" 40tce se už velmi blížím a cítím se daleko lépe,než když mi bylo 20.Zpátky už bych ten mladý věk nechtěla. Muži se na mě usmívají stále, ať mi bylo 20,nebo skoro 40. Ten můj doma si nestěžuje naopak bych řekla,že i vztah je po těch všech letech a strastech, co jsme spolu daleko lepší, než kdysi, když jsme byli telata.Já jsem spokojená a jestli má nějaký pán mého věku,nebo starší pocit, že už nestojím za pohled,tak je to jeho věc. Zatím mi praxe ukazuje, že navzdory některým "vyhraněným" názorům některých mužů zde v diskuzi by jim ten věk zase až tak nevadil :-). Buď teď tady kecaj,nebo neumí odhadnout věk :-).Stačí si občas vyslechnout diskuze v tramce,kde se někdo rozplývá např. nad tím či oním hercem či herečkou a tak nějak jim nedochází,že mluví třeba o lidech, kterým 45 i daleko víc.., přitom by pak jedním dechem dodali, že to už jsou starci

0 0
možnosti
DM

Aretta

8. 3. 2011 23:59
Re: Tak já nevím lidi

:-):-)R^

0 0
možnosti