Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petrpetrpetrpetr

7. 3. 2011 20:38
----

Proč si muži po čtyřicítce vybírají mladší ženy? No protože jsou přitažlivější ... ale hlavně je u nich větší možnost, že se budou chtít (a budou mít tu schopnost) rozmnožovat. Proto to tak příroda zařídila. Proč myslíte, že když vedle sebe stojí mladá, pěkná holka a starší slušně vypadající žena, tak 99% chlapů kouká po mladé holce. To neznamená, že 99% chlapů je na mladé holky (teda vlastně jo ;-)). Prostě musíme přijmout fakt, že instinkt je stále nadřazen rozumu. Homo Sapiens už chodí po světě miliony let a za ty roky se nijak nezměnil. Před tím milionem let ho poháněl stejný instinkt jako ho pohání teď. Jen v dnešní době je jeho instinkt částečně potlačen výchovou. A pokud nám společnost vtlouká do hlavy mladé holky jako vzor, tak v podstatě jen nahrává našemu instinktu. A příroda ani moc nepočítala, že by bylo třeba zabývat se starými lidmi. My jsme prostě předběhli naší evoluci. Ještě před nedávnou dobou (alespoň v poměru k době, co Homo Sapiens chodí po světě) byl padesátiletý

0 0
možnosti
P

petrpetrpetrpetr

7. 3. 2011 20:39
Re: ----

byl padesátiletý člověk to samé jako je dnes stoletý. Kdo ví, možná bude jednou osmdesátiletá bědovat, že její mužští vrstevníci jedou po čtyřicítkách.

0 0
možnosti
MJ

velitel mesta bugulmy

7. 3. 2011 20:26
nesouhlas

Autorce fandím, ale s tímto článkem nemůžu souhlasit. Autorka píše, že mužům po čtyřicítce ubývá elán a vitalita, přichází únava, zapšklost atd. atd. U žen se to prý děje jaksi méně nebo pomaleji. Moje otázka zní - navštívila autorka už někdy pracoviště České pošty, kde za přepážkami sedí obvykle sada nevrlých, nerudných čarodějnic, které zjevně nenávidí svět, svou práci a každého, kdo si troufne je vyrušovat od přerovnávání papírků? Čest výjimkám a milým pracovnicím ČP, ale úřednice jistého věku pro mne vždy bývaly symbolem nevlídnosti a zapšklosti. S muži v tom samém věku jsem se vždy domluvil o mnoho snadněji. Mé osobní pozorování tedy spíš naznačuje, že muži si snesitelnou a chcete-li klukovskou povahu udrží déle, zatímco ženy častěji zahořknou. Sorry, jen názor, samozřejmě muže.

0 0
možnosti
S

Sekanice

7. 3. 2011 22:54
Re: nesouhlas

... teď jde ještě o to, jestli působí zahořkle i poté, co odejdou domů z té pošty :-). V práci se často lidé chovají jinak než pak doma.

0 0
možnosti
O

obluda.xxxl

7. 3. 2011 19:38
Tyhle souhrnné posudky jsou úplně ale úplně naprd,

je to jako statistický výpočet - úplně na nic, o ničem to nevypovídá...:-/

0 0
možnosti

GU.HU

7. 3. 2011 19:37
pokud má chlap ke čtyřiceti a chce partnerku,

tak chce pravděpodobně mít i děti, na což ženy po čtyřicítce jaksi nejsou vhodné...

0 0
možnosti
MM

ZBR9

7. 3. 2011 16:43
Názor autorky...

...článku respektuji, nicméně ve svých 47 letech věku mám opačnou zkušenost :)

0 0
možnosti
A

AstorLights

7. 3. 2011 16:22
Chytrejsi a zodpovednejsi

"ženy (...) jsou ve výběru partnera odjakživa ty chytřejší a odpovědnější" - nelze než souhlasit, chytře si vybírají především ty finančně zabezpečené, a zodpovědně se snaží zajistit nejlepší geny pro SVÉ potomstvo u nějakého čističe bazénů ;-)

0 0
možnosti
AP

Alekks ban

7. 3. 2011 16:19
laciný článek si zaslouží laciný výpad

jste zapšklá stará panna, asi opuštěná a frustrovaná.

0 0
možnosti
JN

Yesname

7. 3. 2011 15:24
Buďte v klidu

Jsem nohama na zemi a je mi fajn. A musím říct, že oba živočišné druhy jsou na tom fifty fifty. Zbytečně si namlouváte, že ten ženský druh je na tom v něčem líp nebo hůř.

0 0
možnosti
DM

Aretta

7. 3. 2011 15:44
Re: Buďte v klidu

R^

0 0
možnosti
PP

ekonom

7. 3. 2011 15:12
Lze souhlasit

Obecně je možno s názory autorky souhlasit, ano také považuji bláboly o hluboké lásce blonďaté vnadné dvacítky k movitému plešatému padesátníkovi (a víc) za absolutní nesmysl a takovou dvojici za značně směšnou. Nicméně to, co píše o mužích, je možno aplikovat (snad v menší míře) i na ženy. Ona příroda pracuje na obou pohlavích a nadhled a soudnost není pouze doménou žen. Přeji krásný den a stále úsměv na rtech i v duši.

0 0
možnosti
DM

Aretta

7. 3. 2011 15:44
Re: Lze souhlasit

R^

0 0
možnosti
ZPVZ

zluta ponorka v zakone

7. 3. 2011 14:46
kristepane

Kdyz nejste ani zapskla stara panna ani opustena a frustrovana, tak proc tu placate tyhle moudra? Mate to zapotrebi?:-P Tohel rozumovani a kecani do zivota spolehlive otravi a odradi kazdyho chlapaRv

0 0
možnosti