Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

midou

5. 3. 2011 22:28
asi tak

18leté nejprve povíš pohádku a potom ji uložíš do postele.

 28leté není třeba povídat pohádku, aby se uložila do postele.

 38letá ti sama řekne pohádku, abys šel do postele.

 48leté povíš pohádku, abys nemusel jít do postele.

:-)

0 0
možnosti

lost

5. 3. 2011 22:14
asi budu raději smeten tím následným propadem . .

nee, že by neexistovaly zralé dámy, ale jsou opravdu vyjímečné, mezi těmi zralými strašidly .

0 0
možnosti
P

PuckHead

5. 3. 2011 21:23
Pěkná úvaha...

Ale, kdo chce videt zenskou po 40 nahou ?? Nikdo...  Priroda to zaridila tak, ze zenska je pekna, kdyz je mlada zatimco chlap je zajic. Zenska ho vyuzije a udela z nej Trubce do konce zivota, ktery na ni a jeji plody musi cely jeho zivot drit.  V jeho pozdnich, rocich muz se diva na to aby jeho zensky v postli byly pekny, mlady, a svizny.  Muzi maji problem se sexem, protoze je jejich vrstevnice nevzrusi. Proto potrebuji Viagru. Jinak, na sex s mladou holkou zadnou Viagru nepotrebuji. To je fakto. Takze, zenska po 40 naplnila svoji funkci na tomto svete, snesla vsechna vajicka, sex ji uz 20 let stejne nezajima - a tak jen pomlouva muze, kteri se nikdy v zivote nevzdavaji. Te pic !VVV

0 0
možnosti
VT

marvinka

5. 3. 2011 21:42
Re: Pěkná úvaha...

Přeci Viagru potřebují samci, kterýmu nestojí. To je jejich problém, ne nevzrušivá žena..

A člověk nemusí ani až tak dobře vypadat, asi je to o štěstí si někoho přiměřeně věku najít, ale scifi to není. Moje padesáti-letá matka si našla 52letého chlapa, kterému se líbí. Máma má nadváhu a na žádné plastice nikdy nebyla, takže věk je znát. Jo, a sex spolu mají.

0 0
možnosti
JV

Georgik-I

5. 3. 2011 18:51
Tak jsem se vrátil z té procházky, přečetl jsem si to ještě

a musím říct, že s napětím očekávám, kdy se v diskuzi přiznáte, že to byla jen taková recese.

 "A tak ženy zase doplácejí na to, že jsou ve výběru partnera odjakživa ty chytřejší a odpovědnější." To je docela hezká cimrmanovslá parafráze,ale jako taková nemůže vzbudit nic jiného než smích, stejně jako celý Váš článek. Jak někdo může doplatit na svou chytrost, to mi je záhadou.

Mohl bych pokračovat komentováním jednotlivých odstavců či vět, protože je to perla za perlou, ale je to všechno stále stejné, takže to nemá cenu. Vaše přihlouplé paušalizování, kdy ať už píšete o čemkoliv, vyjde Vám z toho, že ženy jsou vždy lepší a proto mají horší život, to je vážně nářez.

Přesto Vám děkuji za to co jste napsala, protože jsem si zase uvědomil, jak dobře jsem si vybral svou ženu.

Na závěr: zkuste tento Váš výplod poslat do nějaké poradny či psychologovi,samozřejmě můžete i psycholožce, protože to je dokonalý materiál a určitě Vám dle toho dokáží pomoct.

0 0
možnosti
FD

krajinar

5. 3. 2011 18:16
Jde o zajíčky

Vážená dámo.Jsem daleko starší ročník než Vy.Dá se říci, že s Vámi souhlasím, až na jednu věc.A to na zajíčky. Ony totiž ženy také dokáží zalovit v nižších ročnících,zvláště, když na to mají peníze a nikdo je nepřesvědčí, že jejich sexapel po padesátce také uvadá.Toto není nějaký můj nářek nad skutečností,jen Vás upozorňuji,že jste asi tuto věc nedomyslela.

0 0
možnosti
VT

marvinka

5. 3. 2011 21:19
Re: Jde o zajíčky

ženské, která je po plastikách vždy dojde, že stárne.

0 0
možnosti
SB

Morgiana

5. 3. 2011 17:38
Co

se rozčilujete, copak autorka řeší sebe? Podle mě jen reaguje na tu záplavu nenávistných keců na ženy 40+. Mě taky udivuje , že podle zdejších mužů jim nejde o partnerku, ale o sex. Pochybuju že 20letá holka bude dobrý material na pokec pro 40tníka. POchybuju , že bude tolerantní k jeho chybám a že mu dokáže pomoc , poradit. No ale každý svého štěstí strujcem. Já osobně bych chlapa 40 a více doma nechtěla ani omylem. Nemám sice mnoho zkušeností, ale to co mám stačí. 11 let se pohybuji v hráčské komunitě mezi lidma 15 až 65 a je fakt že i hráč nad 35 je dost protivný nepružný , neschopný mi stačit. Takže i z těchto důvodů já budu volit partnera mladšího a když nebude neva, kamarádu je habakuk a samota mi nevadí , ale jak jsem už psala , zatím mi to nehrozí. Takže pánové v dnešní době už zas žena chlapa tolik nepotřebuje .to byste si taky měli uvědomit.)

0 0
možnosti
DITM

Dr. Ing. Tomáš Marný

5. 3. 2011 17:51
Re: Co

zena v soucasne dobe az tak nepotrebuje chlapa? aha, tak proto je tady tolik clanku o sovinistickych a bezohlednych muzich, ze? jeste tam mate neco k pobaveni? ;-D

0 0
možnosti
PM

p. Makak

5. 3. 2011 15:24
Tok času ...

Prostě stárnete, nejste žádna "kočka", psychickým ustrojením učitelsko-maloměstským, v zaměstnaní ani v osobním životě se nevyskytují žádné výrazněší podněty, tragédie především po stránce personální - stárnoucí bývalí číšníci, kadeřnice aj. Prostě jen spousty a vyprahlost a jeden z mála světlých bodů, pánská pozornost, byť naoko, před kamáradkou interpretovaná za nehoráznost, či šovinismus, bledne a ustupuje do pozadí. Pomalu sice, ale narůstající diskomfort je více než patrný a hlavně zřetelně nevratný a postupující. Ustupuje a mění se i další fronta - kamarádky v dosavadní podobně. Ukazuje se, že pojivem zde bylo něco nyní slábnoucího. Ušetřen tedy není žádný aspekt. V pohodé. Ale je zbytečné kolem sebe kopat, vydávat svou někdejsí pasivitu za uchovávání vitality do vyššího věku, někdejší z nouze cnost za chytrost a odpovědnost, stavět se do role obhájce používání mozku a sebekritiky. Proboha proč? Jak dlouho to lze udržet? Čtyři, pět let a poté nevyhnut. rozpad, jako prasklý pekáč?

0 0
možnosti
MK

krčmárka

5. 3. 2011 17:44
Re: Tok času ...

;-DVydarený príspevok!;-D To sú perspektívy!Spáchajme masovú samovraždu... alebo bude mať opica s červenou riťou iný nápad? Sem s ním, je to ohromná sranda;-D;-D

0 0
možnosti
PV

pavsson

5. 3. 2011 13:37
Kišovská výzva

Příroda to zařídila tak, že muž je schopen reprodukce do velmi vysokého věku. Ženu příroda v tomto smyslu limituje a patrně ví proč. Ani tisíc Kišovských výzev na tom nic nezmění. Muž po čtyřicítce, ale i po padesátce a šedesátce se bude navzdory všem dobře míněným radám stále dívat po mladých ženách. A vážená autorko, je to jejich věc. Smiřte se s tím, stejně jako já se musím smířit s militantními reakcemi pod mým příspěvkem.

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 3. 2011 14:20
Re: Kišovská výzva

Kdepak - žádná militantnost - aspoň já vám dám jeden souhlasnej. R^;-D!!

0 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

5. 3. 2011 13:11
víte, co se dělá s chlapem po čtyřicítce ???

;-D;-D............... vymění se za dva mladší !!!

0 0
možnosti
S

stedrik

5. 3. 2011 14:01
Re: víte, co se dělá s chlapem po čtyřicítce ???

protože jeden, byť s pupkem,  jeden otvor nestačí utěsnit, musí být současně ještě jeden. To v prvním případě a v tom druhým, jednomu chlapovi dojdou síly, než najde a odkryje v záhybech (duše, samozřejmě) předmět toho svého hlavního snažení, proto ten jeden mladší pak už tomu druhému pouze ukáže kudy kam.;-D   Ale neberte mně příliš vážně, jen tak mi to napadlo jako odpověď.

0 0
možnosti
K

kolkova

5. 3. 2011 12:49
Zapškláci

Zdravím,

pěkně jste to napsala. A pravda pravdoucí :-) Taky si tak občas něco napíšu na svůj bolg. A zejména téma muž-žena je pokaždé bohatě komentováno internetovými zapškláky :-) Reakce už nečtu, dají se totiž předvídat. A je to k smíchu. Už jsem je dokonce zrušila, hlavně u témat, kde předvídám rekace typu: Ty jedna stará, ošklivá třicítko, bez chlapa zemřeš žalem a frustrací :-) Je až neuvěřitelné jak mylné mají muži mínění o své nepostradatelnosti. 

Ta vám přeju pěkné jaro a zrušte diskuse, kazí pěkné články

0 0
možnosti
P

papaya.

5. 3. 2011 13:05
Re: Zapškláci

radíte autorce zrušit diskuse ? A proč vy teda píšete sem ?

0 0
možnosti