Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

technik4

4. 6. 2012 11:07
Ach jo

vy jste mi ale hrdinka. Váš názor zřejmě krystalizuje do postupné podoby osvíceného mocnáře. Který, nás, dobytek jeden nevědomý, dokope do blahobytu, ať chceme nebo nechceme. Zákazy neřeší nikdy nic. Dokonce zvýší atraktivitu zakázaného. Nejsladší hrušky vždycky rostly na sousedovic zahradě. Zde by nám jen vyrostli noví hrdinové, kteří statečně čelí. Kdybyste se laskavě zamyslela, proč mi - blbí voliči - jsme tak... jak to jen slušně říci? rozčarovaní ? ze stávající situace jak politické, tak  i ekonomické vlastní. V národě, který byl vždy velmi rovnostářský probíhá kruté rozvrstvení. Naše polistopadové elity (tj. veksláci taxikáři, zelináři a vlekaři či pracovníci podniků zahr. obchodu) rozkrádají poslední zbytky.. Tak si tedy zakazujte.

2 0
možnosti

MirekPHA

4. 6. 2012 10:04
Pár otázek

Když končil minulý režim, byl státní dluh kolik? Který účet byl v deficitu? Konkrétně. Církve nekonaly zvěrstva? V Evropě na 60 000 upálených žen - čarodějnic. Sami církve přiznávají 15 000. Je to málo? Nezakázali je ani komunisté. Za 1. republiky byla lékařská péče jaká? Kolik byl průměrný věk dožití? Byl TGM demokrat? Za TGM se střílelo do lidí, tak co to bylo za poměry? O tom, že vládnul pomocí korupce parlamentu a vybudoval si kult osobnosti snad víte i Vy, ne? Dalo by se pokračovat ještě dlouho...Chce to trochu zabrousit do historie faktu, než začnete něco smolit...

2 0
možnosti
KD

SecondWisdom

4. 6. 2012 8:07
Velice dobré

R^

1 0
možnosti
LM

Andy.cz

3. 6. 2012 18:41
Zákaz politických openntů, kde jsem to jen viděl

Vážená dámo, omlouvám se, ale díky nadpisu mi ten Váš blábol ani nestojí za to číst. Jak jsem napsal v nadpisu, zakazování politických oponentů je jeden z největších hnusů komunismu, ale koukám, že účel světí prostředky, takže najednou to vyhovuje i demokratům. Myslím že už to nestihnete, protože hned při následujících volbách se budete divit, když už i takový pravičáci jako já půjdou komunistům dát hlas. Protože ten váš slavný kapitalismus se v této zemi zvrhnul do takové podoby, že už jiné řešení prostě nevidím!!!!!!

8 0
možnosti
VS

Vlada_07

3. 6. 2012 18:00
Po 23 letech

jsou to docela hrdinské řeči, vhodné ovšem spíš někam do hospody. Ukažte na nějakého konkrétního člena KSČ  a obviňte ho ze zločinů - pokud máte důkazy, bude to nepochybně tryskový soudní spor. Akce, čin - nikoliv plané žvanění v momentě, kdy se ovšem předtím ubezpečíte, že stojíte na té správné vítězné straně. 

A za co je  - komunisty - chcete prosím  zakázat ? Za to, že mají ca 13 % voličů? Ty zavřete a zakážete také nebo jak? Nebo že by převýchova?

Výmluva ve všem na komunisty už začíná být časem trochu trapná - 23 let je rozdíl jedné generace.

5 0
možnosti
TV

tomtop

5. 6. 2012 12:09
Re: Po 23 letech

trapný jste vy popíráním zločinů komunismu. Těch konkrétních lidí bylo všudně hodně ..... nebo si snad myslíte že popravy, věznění, zničení zdraví, likvidace v lágrech a věží smrti, vynucené rozvody, zakázaná studia, rozdělené rodiny , vyvolávání histerie vůči nepohodlným, nepřiměřené zásahy do životů a svobod ... to se událo samo ?

1 0
možnosti
GO

DISK

3. 6. 2012 5:29
Souhlasím s Vámi.....

.....ale pochybuji o vůli většiny obyvatelstva a odvaze jim volených politiků komunisty zakázat jako nemravnou, hnusnou a pro stát škodlivou politickou stranu.......

 Ono je to tady, v Knedlíkově, vůbec zvláštní - a dle mého vlastně lenost je to, co určuje aktuální poměry. Stačí cca 20 000 politicky aktivních obyvatel, stačí tolerance všem donašečům a přisluhovačům  - myslím, že za tohle nemůžou komunisti (je to přeci jen už 22 let), ale morálka, kterou lidi doba jejich vládnu tí naučila.

1 0
možnosti
MK

sarumánek

2. 6. 2012 19:28
bohužel to nedává smysl

Že komunistická a fašistická ideologie napáchaly v dějinách lidstva nejvíce zločinů, to je historický fakt. Jen v Rusku to v první polovině minulého století bylo kolem 13 milionů obětí - na rozdíl od fašistů byli ale vražděni Rusy samotní Rusové. O Číně, Kambodži nebo Koreji ani nemluvě. Druhou věcí je ovšem fakt, že zákaz strany s názvem "komunistická" neřeší vůbec nic. Obratem se přejmenují třeba na Stranu práce - a co dál? Stanovy má KSČ podle zákona, zrušit se dá jen stěží, jak připouštějí i protikomunisticky orientovaní právníci. Dalším problémem je to, že zatímco Židé se zasloužili o propagaci nacistických zločinů ve vrchovaté míře, o těch komunistických ví jen nepatrná část lidstva. Neučí se o nich, netočí se filmy o stalinské době, o deseti milionech obětí uměle vyvolaného hladomoru, který měl stejné pohnutky jako vyhlazování Židů neví skoro nikdo. Zákaz komunismu proto nemá ani potřebnou masovou podporu zdola. Sečteno a podtrženo - nemá to význam ani šanci na úspěch.

2 0
možnosti
VS

Vlada_07

3. 6. 2012 18:05
Re: bohužel to nedává smysl

Schváváte se za hesla - žádná ideologie nikoho nikdy nezabila. Jenom lidé, touto ideologií ovlivnění . Lidé a  vždycky konkrétní lidé - najděte, obžalujte, udejte, konejte co chcete  . ale nevymlouvejte se na ideologie..

1 0
možnosti
V

vsamotar

2. 6. 2012 19:14
Vždycky když někdo brojí proti těm zlým komunistům...

... si vzpomenu na učitelku, která dávala poznámky, když jste jí při pozdravu neřekli "soudružko" a tahala z naivních dětí udáníčka na jejich rodiče a která ze dne na den dávala poznámky za oslovení "soudružko" a stala se hrdinnou bojovnicí proti komunismu v řadách OF. Zakázat KSČM jistě lze, ale nic to neřeší, protože zakázat komunisty formátu této učitelky nejde.

6 0
možnosti
MK

sarumánek

2. 6. 2012 19:35
Re: Vždycky když někdo brojí proti těm zlým komunistům...

To mi přijde trochu zmatené. Mluvíte totiž o převlékání kabátů, o lidské povaze. To má s komunismem pramálo společného. Ta učitelka ani komunistkou být nemusela. V řadách OF byl i bývalý komunista Dienstbier nebo Dlouhý - no a co?

1 0
možnosti
TJB

To je bomba

2. 6. 2012 16:06
ano i ne.

samozřejmě, 100% souhlasím že komunisti si nezaslouží existovat. Ani jako strana, ani jako fyzické osoby.

Jenže, z taktického hlediska, není líp když sedí pěkně všichni na jedné hromadě, a hlasy jejich voličů mizí v černé díře ? Tomu, že s nimi půjde někdo do koalice, nevěřím... ani ta mizerná ČSSD si tohle nedovolí.

0 0
možnosti
VH

2cvlad

2. 6. 2012 14:38
Souhlas.

100%R^R^

0 0
možnosti