Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Mnohem lepší Babiš, než Kalousek a jeho melody boys. Už jenom proto, že konečně začne otvírat ty skříně s Kalouskovými mrtvolami a vymete ten Augiášův chlív.

3 7
možnosti
SN

:-)   Jste zahleděná do sebe a Vašich představ!  Dokonale to vystihuje příspěvek p. Strašila st. !!! Nikdo z mafiánů nepodniká a miliardy ulité u vzdálených bank! To Vám nevadí ?  Klidně volte znovu Kalouska,(ten je po těch aférách určitě chudý, jak kostelní myš), a i agenta 007!  Ti Vám zatleskají!  Rv

4 5
možnosti
Foto

A poradila byste mi, koho mám volit? Kdo asi tak vyhovuje vašim požadavkům.... Mně osobně už stačí, pokud nebudou lhát a krást a budou se chovat aspoň trochu slušně. Jestli je to levice nebo pravice mi začíná být u zadele.... Ale poraďte, koho?

3 2
možnosti
VT

Autorce : Vy nemáte ráda Babiše, že. Myslíte, že Kalousek byl lepší hospodář se státním majetkem?

4 4
možnosti
JSS

Díky za rozjetí se sešlápnutým plynem... Jenže on se ten vlak rozjel a není k zastavení. Zatím přidávají do kotle  a vaří pro obecný lid  guláš... dostává se téměř na každého ! Je ti, co vědí co za tím gulášem vězí , jdou opodál a mrskají tvrdé výrazy pod vousy.  Mohou i nadávat  v takovýchto udělátkách jako je tento.

Ale to je vše -  svět a jim podobným jsou protesty na smiích a splachovány do podzmní stoky, by nesmrděly na povrchu......

      Média a jejichtlučhubové  již dávno zavětřili. Podobná seance se linula opět  Včara z Moravcových otázek. Točila se várka na oligarchii. To jsou dnešní spasitelé . národe!  Zarážející ovšem na tom je, že přitakával děkan FF UK Praha Sokol a  Bělohradský jen zčásti  mohl nakousnout problém českého zlodějského zázraku  dnešních  českých alis monackých, hawaijských, emirátských zbohatlíků  ulitého  ve Švajcu, Holandsku a jinde z českého národního bohatství.

4 1
možnosti
JP

J19i94r32i 73P50e51t36l43a29n

13. 10. 2014 15:13

To je zase blabol

5 5
možnosti
OP

Babišizace je od slova baba? Taková ta,co ničemu nevěří (možná jen Kalouskovi) a oblbuje s tím ostatní ?

5 4
možnosti
VT

Dávám karmu, ale obávám se, že házíte perly sviním ...

10 4
možnosti