Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J30i31r69i 42C47e71e

6. 2. 2016 15:13

Pokud autorka není schopna z otevřených zdrojů ověřit Herzánovo vzdělání, jakou relevanci asi mají její další šokující odhalení?

Ano, o vzdělání nejde. Jde o to, jak pracuje s daty a se zdroji. Tady se pohybuje na úrovni pořadu Komik a jeho svět...

16 4
možnosti
FN

Možná je ten pán mystifikátor, ale v tom článku jsem nenašel jedinou věc, se kterou by se policie u migrantů nesetkala. Ať už to byly chladné zbraně, nebo plánky na výrobu výbušnin s názvy potřebných surovin, nebo vyříznuté části lidského těla (údajně od kouzelníka). A stejně se ti cizinci pustili. Nebylo možno jich na nic udělat. Je to stejné jako s padělanými doklady. Každý jiný cizinec by byl odsouzen k vyhoštění. V tomto případě řekne státní zástupce že není kam vyhostit. Tak se nám to tu shromažďuje.

Pokud jde o to, zda jde o ekonomické uprchlíky, těžko můžete říct o někom, že utíká z války, jestliže žije roky v zemích kde válka není. Tak se můžete setkat s lidmi, co žili dva, tři, pět let v Libanonu, Turecku, Pákistánu, Iránu a dalších zemích, ale na dotaz proč se rozhodli pokračovat do Evropy, Vám řeknou, že z důvodu války v Sýrii, Iráku, Afghánistánu.

7 3
možnosti
MT

Takže posbírat informace všude možně, neprověřit si je a vydat je za vlastní zážitek Vám přijde v pořádku?

6 0
možnosti
VM

Mystifikátor, hm...

Hlavně že je v textu tolik domněnek a "pochybuji"...

Spekulace nic nedokazují. Herzán ostatně neřekl nic, co by se v minulosti už neobjevilo, proto není důvod jeho tvrzení brát jako apriori lživé, a věřit jeho odpůrcům, kteří argumentují, opět, domněnkami a pochybami.

9 2
možnosti
TB

Tak, a teď si všichni prolustrujeme Petru Kišovou - odhalitelku.

Ale pozor na Úřadu pro ochranu osobních údajů ;-(;-(;-(

7 2
možnosti
JK

Velice záslužný text jste vytvořila. Ten člověk potřebuje už sesadit z jakéhosi piedestalu, který si ovšem staví jen on sám a neustále se na něj dere. Na to jeho vzdělání jste se ale měla vykašlat, teď se toho chytili různí mudrlanti.

3 2
možnosti
PK

Děkuji. O vzdělání v tom textu vůbec nešlo a byla tam o něm jediná zmínka. Že se mudrlanti chytnou právě tohohle, se dalo čekat, jinak by si našli zase jinou nepodstatnou věc. A zatím jsou docela vtipní :-).

5 8
možnosti
FK

nezlobte se na mě ale neudělala jste svou práci dobře. zkusil jsem zjistit jako je to s jeho PhDr. a to lze zjistit trivialne z wiki. Zde je odkaz na vyrocni zpravu z teologicke fakulty (z wiky) http://www.cmtf.upol.cz/fileadmin/user_upload/CMTF-dokumenty/2008_-_VZ_CMTF.doc kde je napsano ze svou praci obhajil. To mi staci k tomu abych vasi praci prohlasil za odflaklou. A to ze nekde ma Bc. a nekde PhDr. je zcela normalni. Ja mam treba vetsinou Mgr. ikdyz jsem RNDr. Filip Krolupper Ph.D. Tomu se rika proces vzdelavani.

20 3
možnosti
JC

Také si myslím, že veřejně zpochybnit, zlovolně, něčí dosažené vzdělání je pomluva nejhoršího zrna. Přesně podle staré zásady, že vyřčené slovo zpět nikdo nevezme ...

Autorka se dopouští zcela zjevně a doložitelně toho, z čeho neprokazatelně obviňuje toho pána.

10 5
možnosti
JK
TH

to jste nemela psat,nastesti si tento pamflet vetsina neprecte,a kdovi treba se stane politikem;-D

1 1
možnosti
Foto

Už jste si někde přečetl význam slova "pamflet"?

1 1
možnosti
EM

Z jasných důvodů se autorka nepokouší vyvracet článek samotný, protože stejná fakta jsou dostupná i z mnoha jiných pramenů, Takže se místo toho "invegastivně" opírá do samotné osoby autora. Jak tím dokazuje, že autor nemá pravdu? Nu, jak sama přiznává, domnívá se a pochybuje. Není nad důkladná fakta, že...

13 4
možnosti
Foto

Jo? A vy jste už četla nějaké zprávy a informace z posledních dnů z Dobova?

2 4
možnosti
TT

Zajímavý. Tak von se z něho nakonec vyklube takové egocentrik, co strašně touží po uznání a slávě. No, to by vysvětlovalo, proč by si měl takový pěkně hustý a tlustě natřený povídání vymýšlet... :-)

2 2
možnosti
Foto

Tak to vidím já. A to nejen po přečtení obou logů autorky, ale zejména po vlastním zjišťování o autorovi, situaci v uprchlickém táboře a poznatcích dalších, kteří tam evidentně skutečně byli.

1 2
možnosti