Diskuse

Mystifikátor hrdinou zpravodajství

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedná se o dvě odlišné věci. Jedna je osoba Hrzána a druhá jsou tvrzení, která předkládá. Dle https://cs.wikipedia.org/wiki/Martin_Herz%C3%A1n je vidět, že se jedná o velmi aktivního člověka, který stihl za pár let více aktivit, než mnohý za celý život. Prostě hledá dav, do jehož čela by se mohl postavit a který by ho živil. Otázkou je, jestli je kvůli tomu ochoten i lhát, nebo "jenom" hledá témata, která ho do čela nějakého davu postaví.

0 0
možnosti
Foto

J80i86r18i 25B95i91l35i15n95a

11. 2. 2016 14:36

Diskuse o nicem, vazeni. Ten clovek je potrhly grafoman, UFOlog a byvaly komunista, pristizeny uz mnohokrat pri lhani. Redakce Prava a Novinek udelala chybu kdyz bez overovani otiskla jeho clanek.

Ted dela jeste vetsi chybu kdyz se odmita omluvit a toho cloveka haji.

Pokud tam u vas zacnou prinaset hoaxy i dosud seriozni noviny, dopadne to s tou svobodou a demokracii spatne. Rv

1 1
možnosti

J45a26n 95F37r23o87l87í17k

11. 2. 2016 18:15

Účelové lži a polopravdy byly jsou a budou součástí lidského konání o politice nemluvě. To ovšem nic nemění na skutečnosti, že většina našich občanů zde islamisty nechce.

1 0
možnosti

Víte, proč jednou uvádí PhDr. a jinde Bc.? Kdybyste si přečetla ten článek, zjistíte, že je ze dne 4.11. 2005, kdy měl toliko bakalářský titul. Jen prostým googlování jsem narazil i na doklad o magisterském vzdělání na TF JČU.

Vaše nařčení, že v táboře vůbec nebyl, je také špatná práce s informacemi. Naopak z mediálních informací je zjevné, že tam jako účastník policejní mise byl.

3 0
možnosti
Foto

Dnes na Novinkách vyšel článek, který ukazuje, že celý tento Váš blog je jen kupa špíny, kádrování a zášti. Věcný obsah svědectví pana Herzána, které je pravdivé, jste se tímto blogem neúspěšně snažila znevěrohodnit. Jen by mě zajímalo, proč jste tak činila. Bagatelizovat a tím pomáhat pronikání teroristů do Evropy, přeci nemůže být v zájmu žádného alespoň trochu příčetného člověka.

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=394450&sId=&mId=

5 1
možnosti
Foto

Hlavně že je obdivovatelem pana prezidenta Zemana, to je to nejdůležitější. Jinak byste o něm clánek nejspíš ani nenapsala.

1 2
možnosti
Foto

J68i13r41i 55B31i32l23i37n20a

11. 2. 2016 10:12

A take byvaly komunista a grafoman pristizeny uz nekolikrat pri lzi.

0 1
možnosti
Foto

Je to stejny Martin Herzan, ktery pred lety "odhalil" udajny "koncentracni tabor, zrizeny americkou vladou". Tabor byl v Jelenici u Brnenske prehrady a byli tam udajne muceni americti obcane.

Ve skutecnosti slo o soukromy americky "pastak" zrizeny dvema manzeli, ve kterem se lecili mladistvi, zavisli na drogach. Lecbu platili jejich rodice.

Komunista Herzan ma take na svedomi odhaleni UFO nad Trebicem. :-)

1 1
možnosti

Paní Kišová, když manipulujete, tak to musíte umět. Mám silný pocit, že tu je vyléváno s vaničkou i dítě, tj. za pomoci ad hominem útoku sepsuta i podstata věci. A tou rozhodně není páně Herzánovo curriculum vitae! Je hezké, že jste si dala práci, abyste p. Herzána představila jako ambiciózního kecala, ale CO KONKRÉTNĚ V JEHO ARGUMENTACI BYLO ŠPATNĚ?

Vezmu to popořadě: 1) mezi přistěhovalci je většina osamělých mladíků, nikoliv celých rodin 2) přicházejí nejen ze Sýrie/Afghánistánu/Iráku, ale i z mnoha jiných zemí 3) je mezi nimi vmíseno mnoho těch ekonomických a také islamisté 4) většina z nich nemá žádné ID, dokonce je záměrně ničí (aby nemohli už být z Evropy nikam vráceni) 5) registrace běženců v Řecku = bordel 6) objevují se podezřelé bagáže (od zbraní po fotky/videa mučení či porna) 7) v konkrétním táboře bylo za 6 týdnů odhaleno několik desítek islamistických radikálů – jenže slovinská policie je pustila dále do Evropy 8) pravidla EU pro azyl padla, po Evropě se pohybuje nekontrolovaně velké množství lidí 9) spolupodílejí se na tom neziskovky, které běžencům pomáhají, mnohdy kvůli svým dotacím 10) události v Kolíně n. R. a jinde jsou jen špičkou ledovce 11) kdo protestuje proti přílivu přistěhovalců a zdůrazňuje právo Evropanů na zachování lidských práv a svobod, důstojnosti žen a evropské kultury je onálepkován jako xenofob

S výjimkou bodu č. 7 (kde si opravdu autor buď vymýšlel anebo notně přeháněl – podotýkám, že ve vazbě na ten konkrétní tábor Dobova!) byla všechna ostatní tvrzení během uplynulého roku opakovaně oficiálně doložena. Takže co?!

Á propos, "hrdinu zpravodajství" z něj udělala leda tak liberální ("sluníčkářská") část médií a blogosféry (ostatně, angažmá Britských listů vypovídá samo o sobě, Čulík zahájil palbu na "Hrzánův mystyfikační, xenofobní blábol" ještě dříve, než Vy jste přišla se svými odhaleními), která se tak ráda morálně pohoršuje a každý přešlap patřičně nafukuje, aby se konečně prosadila proti většině společnosti.

9 2
možnosti

Ano, novinář Vojtěch Boháč na článek pana Herzána reagoval souběžně se mnou. A je svým způsobem obětí kauzy Herzán, protože byl externím dopisovatelem Práva, ale kvůli této své kritice dostal padáka, viz http://berg.blog.ihned.cz/c1-65152130-o-klukovi-co-chtel-psat-pravdu

Tahle věc je na tom všem asi vůbec nejsmutnější. :-(

1 3
možnosti
Foto

Z tohoto blogu mám opravdu divný pocit. Být komunistou je snad cejch nedůvěryhodnosti? To máte ze své hlavy nebo přečtené z nějaké příručky? Právo na psaní blbostí máte snad i Vy! Nikdo Vám je nebere, jen čas je prověří. A na konec, Kalousek onehdá hřímal, že složky o někom si vede jedině Babiš. Asi nemá pravdu.

5 2
možnosti

A já mám zase divný pocit z člověka, který během studia teologické fakulty vstoupí do KSČM, kandiduje za čtyři různé politické strany a pátou se snaží založit, postupně založí a stane se předsedou nejméně pěti sdružení se záběrem od ochrany přírody přes lidská práva až po vězeňství a nevidomé, nechá se jimi nominovat na různé posty atd. Každému se prostě nezdá něco jiného :-). A žádné složky nevedu, stačí jen číst: https://cs.wikipedia.org/wiki/Martin_Herz%C3%A1n

6 4
možnosti

Paní Kisová očividně celé dny jen sedí na židli a googluje, je úplně mimo realitu a časoprostor. Typický syndrom googlisty, kterému po utvoření názoru stačí kusé a pochybné informace z googlu :-/ místo vlastního mozku nebo přímého rozhovoru s panem Herzánem. ... Mystifikátorem budete spíše paní blogerka. Vlastně ani nejde o uprchlíky jako spíše za každou cenu snížit pana Herzána. IDNES musí mít asi hodně velkou nouzi, když zveřejňuje blogy lidí, kteří si potřebují neprávem vylít srdce na nějakém člověku a veřejně jej pomlouvat. A mimochodem, na internetu je svědectví pana předoty - šéfa policejního kontingentu, který přímo v Dobové sloužil a bohužel říká v podstatě to samé co pan Herzán. Tady je to k přečtení: http://zpravy.aktualne.cz/domaci/rozhovor-s-velitelem-ceskych-policistu-ve-slovinsku/r~8fc58af8a11c11e58d7b0025900fea04/

Takže paní blogerko, neskutečně jste se ztrapnila !!! Rv

11 7
možnosti

No očividně :-). Mně to tedy připadá jako hlavní zdroj pana Herzána, který si informace z rozhovoru přibarvil a rozvinul do úvahy. Takže děkuji za zaslání a přeji hezký večer.

8 4
možnosti