Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dezinformace a různé manipulace poškozují renomé novinářů, myslím, že o tom je ten článek. (Nelíbil se mi tento útok na emoce, a to i kdyby ten příběh byl pravdivý, stejně jako se mi nelíbí prezentování islámu na příkladu ukamenované znásilněné dívky). Zneužívat se dají informace pravdivé i nepravdivé. Dopad zpochybněných informací je pak zcela opačný, než bylo asi přání jejich autorů. V tomto fokusu může být nahlíženo na všechny uprchlíky jako na podvodníky, které pálí dobré bydlo a jdou si pro sociální dávky do Německa. Příčiny uprchlické vlny jsou asi složitější a individuální důvody pestřejší. Trendem této doby je zevšeobecňování. Muslim je na jedné straně ten, kdo kamenuje a řeže hlavy, na druhé straně světec. Utečenec je na jedné straně příživník, parazit a kolonista, na straně druhé straně posel lepšího světa a lepší víry. Jako by nic nebylo mezi tím. V souladu se statistikou i reálným životem je extrémních případů málo a vše se různě mísí ve středu spektra. Připojil bych se k autorčinu apelu ohledně relevantních informací a zkratkovitých úvah.

0 0
možnosti
AEA

Pani Kisova, nektere noviny v CZ pisou nespravne jmeno, ktere se pise Aylan ... Pak taky ta historie je lziva protoze podle svedku kteri v tom clunu byli ten otec byl kapitanem a on vlastne zabil sve dve deti, maznzelku dovedna 12 lidi z toho clunu a pak nestydate lhal on i jeho sestra v Canade.  Prosim oprevte si nektere detaily. Vsechno jsem podrobne napsal s odbornym posudkem na inscenovani fotografie a celeho podvodu ktery byl zorganizovat Tureckou vadou, Tureckou statni inf Agenturou, podvodnou fotografkou, prevadecem ilegalu panem Kurdi ktery rychle uprchl do Syrie zpatky...

Proctete si detaily i dokumentaci a poslete dal at lidi vi co se deje>>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

0 0
možnosti
Foto

Ano platí fakta.

Faktem je, že Aylan zemřel kvůli cestě na pašerácké lodi. Stejně tak jako je fakt, že takto umírají minimálně desítky dětí.

1 3
možnosti
PK

To jistě máte pravdu. Problém je jinde - Ajlan nebyl ten, za koho ho novináři vydávali, tj. dítě ohrožené válkou na životě a základních potřebách. Byl to ekonomický uprchlík, přesně ten, které Německo podle svých posledních proklamací hodlá vracet. A nebýt předchozích pozvání, které si Syřané i další národnosti vyložily poněkud šířeji, nikdy by se jeho rodina na tak nebezpečnou cestu nevydala. Novináři dělající z Ajlana symbol utrpení uprchlíků vlastně nechtěně ukázali na skutečnou příčinu tohoto nesmyslného umírání.

4 0
možnosti
PK

to nebyl žádnej přehmat novinářů ... jedou za pěkný prachy v multikulti vítací  propagandě a pojedou i nadále ...

2 1
možnosti
PZ

P60a85v84e45l 22Z94e67m96a17n

12. 9. 2015 13:53

navíc pokud jsem dobře četl, tak ten zločinec měl záchranou vestu, ale svým dětem a manželce ji nepořídil

2 0
možnosti
ML

M91a55r50t43i44n 66L42a85c44o

12. 9. 2015 13:20

A našli sa básnici, ktorí s v blogu prihriali polievočku. 

Pozdravujem do Kanady pani Jaru Rank!

2 1
možnosti
LS

Ona určitě není podle některých z jejích příspěvků, zrovna tou nejinteligentnější.:-/

1 1
možnosti
PH

Hrůza je, že svůj účel to splnilo a to je strašné, přesto politici a sluníčkáři budou dál na tomto vytloukat politický kapitál. HNUS.

8 0
možnosti
JN

J28i42ř68í 14N90o39s77e31k

12. 9. 2015 12:05

Otec to nejen organizoval, ale nechal si zaplatit, čili pašerák. Nikdo neví, kolikrát tu cestu už absolvoval. Zřejmě chtěl rodinu vysadit a vrátit se, aby osamělá matka s dětmi vydělávala na dávkách, zatímco on nahrabě na pašeráctví ještě víc.

Viděli jste dřívější fotografie těch dětí? Rodina žila jako normální střední třída, žádné umírání hladem a hrozba smrti.Rv

9 0
možnosti
MK

Nehledě na to, že dítě bylo nalezeno na jiném místě než bylo vyfoceno a fotografka v okamžiku focení věděla, kdo to je, neboť jak řekl....o kus dál ležel jeho bratr. Jak to věděla? To ty děti měly napsáno na čele? 

Spíše to vypadá, že fotografovala až po té, co bylo zjištěno o jaké dítě se jedná a to bylo zpětně z márnice přineseno na pláž a pečlivě naaranžováno. Což je největší hnus.

10 1
možnosti
MK

Čemuž by nasvědčovaly i jiné boty, které dítě mělo na sobě v okamžiku nalezení a pak focení na pláži.

4 0
možnosti
OK

Domnívám se, že v celé řízené migraci jde primárně o státní peníze. Neziskové orgranizace jsou ve střetu zájmu, proto dle mého názoru produkují různé nepravdivé studie o příznivých dopadech migrace a tlačí státy k příjímání migrantů. Všimněte si prosím, jak se zastánci obchodní migrace stále odvolávají na jakousi americkou studii, která jednoznačně prokázala přínosnost migrace. Zajímají se média o stále zmiňovanou studii ? Nezajímají.  Manipulace s fotkou Ajlana dle mého názoru přímo souviscí s tímto pochybným byznysem, nasátým na veřejné peníze.

13 0
možnosti
AEA

regulovana a legalni  imigrace muze byt prinosem ale az za dlouhych par let pokud si imigranti zvyknou atd Aylan byla propagace pro Turecko aby Evrope byla prinucena brat emigrany... nova vlna protoze oni to nezvladaji.Ctete zde a poslete dal Please>>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

0 0
možnosti