Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bolt

23. 7. 2011 12:50
Ten kemp zni dobre...

Petro dekuji za pekne cteni. Libi se mi Vase prirozena zkusenost s naturismem i zpusob, jakym ji popisujete. A taky se mi libil popis toho kempu, ktery se Vam povedlo najit. Docela by me zajimalo, ktery to je..??:) Chtel jsem Vam napsat osobne na mail, ale ten jsem nikde nenasel. Pokud by se Vam chtelo prozradit to misto, kde jste stravila nekolik dovolenych, byl bych rad, kdyby jste mi napsala na adresu: hojfr (na) seznam.cz . Kdyztak dekuju. A pekne leto preju.

0 0
možnosti

Aretta

20. 6. 2011 20:53
Hezky napsáno

:-)R^

0 0
možnosti

Tomáš Jasný

20. 6. 2011 1:45
Výstižně a trefně popsáno

Není co dodat, snad jen to, že úplně nejlepší pocit je si zaplavat bez plavek a 200 metrů od břehu si lehnout na záda, pohupovat se na hladině a sledovat bílé mraky na prozářené modré obloze. Neznám lepší relax.

0 0
možnosti

xychteen

20. 6. 2011 3:26
Re: Výstižně a trefně popsáno

S nadpisem příspěvku souhlasím, k jeho textu bych ale poznamenal, že při některých pohybech je lépe některé partie přidržovat textilem, než je nechat volně pobimbávat... a nemusí to být zrovna při "hula-hula" s obručí, což je extrémní příklad :-)

0 0
možnosti

milan166472

19. 6. 2011 17:46
?

Jsem už starší pán.Můj děda říkával že za jeho mladých let bývalo vzrušující zahlédnout i jen kotníček.Maličko přeháněl ale něco na tom je.To je jediný důvod proč nejsem vyznavačem nudismu.Ať si každý dělá co chce:-)[>-]

0 0
možnosti

milmarma

19. 6. 2011 16:25
Na nahotině nevidím...

... nic skvostného, nic, po čem bych toužil. Taky mokré plavky mi na těle nevadí. Autorka  nechce nikomu nic vnucovat, což ale právě svým článkem dělá, přinejmenším informuje.

0 0
možnosti

susta

19. 6. 2011 19:15
Re: Na nahotině nevidím...

vy musíte mít ale ošklivé tělo :-D, nevidíte nic skvostného?? a co je úžasného na hadrech na těle??

0 0
možnosti

Tipeq

19. 6. 2011 13:48
Od května do září

podle počasí kombinuji jízdu na kole s plaváním. V okolí do 30 km jsou dvě nuda-pláže a rád toho využívám. Nejsem typ, který by vydržel ležet na slunku dlouho, taky mi chybí typická nudistická krásní čokoládová barva. Přijedu, zaplavu, uschnu a pokračuju v jízdě. Kromě toho, že nemusím řešit převlíkání, nehrozí krádež, dá se s lidmi prohodit pár slov a taktéž se nevyskytuje žádná řvoucí banda asociálů. Klid a pohoda. Jinak jsem si nikdy nevšiml, že by někdo čuměl více než na běžné plovárně, spíš naopak. Ani, že by se někdo producíroval nahatý mimo prostor k tomu určený. Také musím konstatovat, že bez plavek se opalují lidé středního a staršího věku. Mladých je poskrovnu a bylo to tak i před deseti lety. Autorka to naspala dobře:-)

0 0
možnosti

Tipeq

19. 6. 2011 13:53
Re: Od května do září

oprava: "napsala"

PS: Mia Kobosilová v prvním blogu přehání. Píše o nějakých statisticky bezvýznamných extrémech.

0 0
možnosti

kaksikymmenta

19. 6. 2011 13:03
Koupal jsem se...

...vždycky u strejdy v bazénu. Jednou jsem si zapomněl plavky a lákalo mě to vyzkoušet. Takže jsem tam vlezl nahý a příbuzným to nevadilo. Od té doby jsem tam byl skoro pořád a plavky si zapomínal schválně. Poznal jsem, že je to vážně příjemné. Praktikoval jsem to i u nás na vsi v rybníku. Jenže až po setmění, když byli všichni pryč. A ještě pořád se prostě tak nějak bojím vyjít jen tak na veřejnost, kde se to smí. A přitom to nepovažuju za pohoršující. Jen jsem ještě nenašel odvahu, i když mě to dlouhou dobu láká. Ale nejvíc mě děsí to, že se vzruším. Vzruším se pokaždý, když jsem nahý, a ještě jsem si na to nezvykl.

0 0
možnosti

Hynek Vilém Jarmila reloaded

19. 6. 2011 11:59
co se týče masturbace - reakce na diskusi

Před lety jsem měl téměř Felliniovský zážitek v parku na Petříne. Jdu s kopce dolů na Smíchov a na konci parku je velký palouk pod platanem. Letní odpoledne, sluníčko propichuje paprsky vzduch, stíny se lhce mihotají ve vánku, důchodci na lavičkách, maminky s kočárky i polehávající s milenci na dekách v trávě. A mezi nimi kluk, tan 19 let, rozepnuté kalhoty a onanoval. Těch cca 100 lidí okolo to nechávalo naprosto v klidu. Nikdo nevolal policii ani Chocholouška. Ony ty sexuální bloky a tlaky, co máme v hlavě,  nědky začínají tou zbytečnou prudérií. Neříkám, že tohle by měla být norma, ale třeba je to něco k zamyšlení.

0 0
možnosti

AA00_multinekulturní_2

19. 6. 2011 15:56
Re: co se týče masturbace - reakce na diskusi

To je opravdu k zamyšlení, absolutní relativizace hodnot. Být nahatý, pohoda, v Amazonii to praktikují místní indiáni..Onanie není škodlivá, proč by si někdo nezaonanoval v parku. Chvíli bylo docela haló z nějakého videa, kde studentka onanovala o přestávce před spolužáky. Dělala to o vlastním volnu ? Ano, tak co je komu do toho...Kdyby ve třídě měla milého, proč si to tam rovnou nerozdat ? Nebuďme puritáni, přece dnešní mladí, odkojeni pornem, z toho nebudou dělat žádné drama. Hlavně to stihnout do zvonění.;-) Nebo kdyby byli ve třítě dva teplí, tak by se mohlo i bojovat proti "homofobii" tím samým.

0 0
možnosti

Hynek Vilém Jarmila reloaded

19. 6. 2011 11:47
osobně vyznávám koupáníbez plavek neorganizovaně

Karma. Také jsem vyrostl na FKK a nahota při koupání je prima, přirozená. Osobně dokonce nechápu, proč se to tak strašně odděluje, v Německu je běžné že se střídají zcela přirozeně úseky pláže s textiláky a nahatci. A lidé korzují podél moře, často si i korzující na úseku s nudisty plavky sundají ... Noc nic. ty stydlíny moc nechápu, ono to pod plavkami máme všichni stejný a na tu druhou půlku lidstva, co to má jiné, si docela rychle člověk zvykne.

                                                                                                                                                                                                            

Co opravdu nechápu, že nahota někoho uráží a pobuřuje. Z tohoto důvodu třeba odmítám dovolenou u moře v Itálii a Španělsku.

0 0
možnosti

huh

19. 6. 2011 10:50
Znám nudapláže z bývalého NDR a z Česka,

rozdíl je v tom, že v Česku se vyskytují očumovači - osamělí muži, kteří přicházejí za jediným účelem. Dá se na ně vykašlat, když se koupete nebo opalujete. Ale po zkušenosti v Česku raději volím nějaký ten kus hadru na sebe, když mám jít ke stánku. Ty nepokryté pohledy některých mužů jsou nepříjemné.

0 0
možnosti

Nahlas se ti směju 2

19. 6. 2011 10:52
Re: Znám nudapláže z bývalého NDR a z Česka,

Má žena to bere s nadhledem a jako lichotku. Říká, že mnohem hůře by se cítila, kdyby o ni nikdo pohledem nezavadil. Tihle pánové by úplně stejně čuměli i kdyby na sobě měla plavky, tak o co jde?

1 0
možnosti